Selfieland Harry Potter Szelfigép Bérlés

Harry Potter Szelfigép Bérlés

Harry Potter szelfigép előtt fényképezkedve nem csak álbajuszt és ősz szakállat növeszthetsz varázsütésre, hanem akár a láthatatlanná tevő köpenyt is magadra öltheted. Ismerd meg tematikus fotósarkunkat, és lépj be a Roxfort varázsvilágába.

Esküvői szelfisarok Greenbox háttérrel - Végleges változat, választható háttérképpel Tematikus szelfigép csomagok

Harry Potter Szelfigép 
és az esküvői szolgáltató csapat

Elevenítsd fel gyermekkori élményeidet

Emlékszel még arra, ahogy Harry Potter történetének mindig egy-egy újabb kötete jelent meg a könyvesboltokban, majd rövidesen a párnád mellett? Ha te is a Roxfort világán nőttél fel és ekkor kaptál rá igazán az olvasásra, akkor ez a téma neked szól.

Ha felnőttként szeretnéd újra feleleveníteni az érzést, és átélni a gyerekkor mesevilágát, nem kell félned a sötét varázslatoktól. Mi a tündérvilág minden csillagának fényét elhozzuk neked, amiben ezúttal te magad is aktív szereplőként kaphatsz helyet barátaiddal együtt. 

Harry Potter szelfigép kiegészítői és díszletei

Fotósarkunkat úgy alakítottuk ki, hogy abban a filmek legikonikusabbá vált elemeit kézbe vehesd, vagy jelmezként felölthesd. Alap jelmezként a Varázsló és Boszorkényképző négy házának címeres talárjait ölthetitek magatokra, de ha igazi melegségre vágytok, akkor az iskola sálait is felvehetitek. Süvegből sem fogtok hiányt szenvedni, mert mi ebből is több különbözőt viszünk magunkkal; felnőtt és gyerek méretben egyaránt. Varázspálcáink a filmben látható pálcák pontos másolatai, így ezek közül is kiválaszthatod kedvenc szereplődét. Ha a bájitaltan óra után sportolni támadna kedvetek, akkor kapjátok el az arany cikeszt, amihez a régi Nimbusz 2000-es seprűk tavalyi cseréje után most már a jóval modernebb és megbízhatóbb változatot; a Nimbusz 2600-as seprűket vehetitek igénybe. A halálfaló álarctól akár Harry szemüvegén keresztül is megrettenhetsz, de ha még misztikusabb hangulatot szeretnél, akkor a füstgépet is bekapcsolhatod.

 

A hangulatot nemcsak...

… a füstgép, vagy buborékgép teszik még különlegesebbé, hanem a szelfigép jelmezbe öltözött kezelője is. A gépet varázslat mellett papírral is alaposan feltöltöttük, így az esemény teljes ideje alatt korlátlan számú fotónyomtatást biztosítunk. Ha ezeket albumba ragasztva őriznétek meg, erre is van lehetőség; ráadásul lézergravírozott, névre szóló fotóalbum formájában. Hogy a képeket bárhol és bármikor elérhessétek, az elkészült fotókat jelszóval védett webalbumban is böngészhetitek az esemény után.

Harry Potter Szelfigép Zsófi és Dávid esküvőjén

Árak

A Harry Potter Szelfigép ára egységesen alkalmankénti bruttó 245,000 forintEz tartalmazza a felsorolt összes kiegészítőt, korlátlan számú fotónyomatást, valamint az ingyenes kiszállást Magyarország bármely pontjára. A rendelkezésre állás időtartama egy napon belül korlátlan.

Rendeléshez és szabad időpontokért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36 (30) 408-9025
Email: selfieland2020@gmail.com

A tematikus fotósarok csomagjaink legfontosabb jellemzőit az alábbi táblázat foglalja össze.


A csomag tartalma

Szelfi gép használat

Jelmezes kezelőszemélyzet

Azonnali fotónyomtatás

Kiszállási díj

Elkészült fotók utólagos megtekintése

Jelszókereső játék

Díszletek, kiegésztők használata

Füstgép

245 000

forint


Korlátlan csomag

12 órás rendelkezésre állás

A szolgáltatás teljes időtartama alatt

Korlátlan számban, 5 kép / perc

Magyarország területén INGYENES

Jelszóval védett, saját webalbumban

A webalbum kódját szabadulószobákból ismert játékban szerezhetitek meg

Egyénileg, kézzel készített hátterek, interaktív díszletek és jelmezek

Korlátlan használat

(Egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkező eszközök) 

Megrendelem!

Rendelésedet leadhatod a mellékelt űrlap beküldésével,
illetve telefonon vagy email-ben.
 
Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.
 
E-mail: selfieland2020@gmail.com
Telefon: +36 30 408 9025