selfieland.hu

Szolgáltatásaink részletesen

Mi nap mint nap a szelfi gép világában élünk, így minden szolgáltatásunk egyértelműnek tűnik.

Ennek ellenére tisztában vagyunk vele, hogy aki most jár itt nálunk először, az elveszhet a rengeteg információban.
Itt találod az összes szelfi gép szolgáltatásunkat:

Géptest

Az a ‘hely’, ahol a teljes technika helyet kap. Elsősorban az a célja, hogy elrejtse a sok kábelt és eszközt a szem elől, legtöbbször egy kb embermagasságú doboz némi design-al. Mi azonban kicsit feljebb tettük a lécet 🙂

Háttér

Ezt azért a nevéből ki lehet találni 🙂 A fotók háttere, a fotó elkészültekor a hátatok mögött található vászon. 3m széles és 2m magas. Vászon háttereinkről ide kattintva találhattok fotókat, de ne felejtsétek, hogy a green box technológiával BÁRMIT meg tudunk valósítani.

Egyedi fotókeret

Az elkészült fotót azonnal ki is nyomtatjuk nektek. A nyomtatott képeken láthattok majd egy keretet, amit a program tesz rá a fotóra automatikusan. Ezen a kereten szerepelhet bármilyen szöveg, logó, minta vagy kép. Kattints ide és megnézhetsz jó párat, de itt is igaz ami a green box esetében: bármilyen elképzelést megvalósítunk!

Kezelőszemélyzet

Azok vagyunk mi! Velünk fogtok leegyeztetni minden részletet előzetesen, mi írjuk alá a szerződést. A helyszínre szállítjuk a teljes tecnikát, összeszereljük és beállítjuk, hogy jó minőségű fényképek készüljenek. Segítünk a vendégeknek a beállásban és üzemeltetjük a gépet. Elhárítjuk a hibákat, ha akadna ilyen. A végén pedig secc-pecc összepakolunk és levonulunk.

Online fotók

A buli végeztével az összes elkészült fotó ott lesz nálunk a számítógépen. Függetlenül attól, hogy ki lett-e nyomtatva vagy nem. Ezeket a képeket Ti utólag mind megkapjátok. Ennek a technológiája kétféle lehet: vagy online bocsátjuk rendelkezésre egy jelszóval védett mappában, vagy egy pendrive-on juttatjuk el nektek.

Vintage, fakötésű emlékkönyv

Az egész buli alatt korlátlan számban nyomtatjuk a fotókat. Amellett, hogy a vendégek haza is vihetnek belőle, jut belőle nektek is, amit méltó helyre tudnak beragasztani: egy faborítású, egyedi névvel, dátummal, képpel ellátott fotókönyvet készítünk nektek – persze ezt is jó előre egyeztetjük veletek. A fotókönyvet egy lézergravírozó géppel készítjük és biztosak vagyunk benne, hogy ilyen még nincs otthon a polcon 🙂