selfieland.hu

szelfigép rendezvényre

Szelfigép rendezvényre

Képzeld csak el, hogy amint belépsz a kedvenc boltodba, ott valamilyen alkalomból egy rendezvényt vagy bemutatót tartanak. Közelebb lépsz, megkapod a szokásos repi ajándékokat, megkóstolod a sajtválogatást és továbbállsz. Emlékszel bármire is egy hét után? Ugye, hogy nem…

Ha te lennél a cégvezető vagy a marketinges, meg lennél elégedve ezzel az eredménnyel? Azért fektettetek pénzt és energiát a rendezvénybe, hogy aztán másnap már szóba se kerüljön a résztvevők között?

Mondok egy jobbat: a vevőd kap egy személyre szabott élményt, amikor beáll a green box háttér elé és hirtelen valahol egész máshol ‘terem’. Ezután kap egy fotót, amin a Te logód van és jó eséllyel kirakja otthon a falra. Ezzel pedig az üzleted évekre bekerül a vevő tudatába, hiszen nap mint nap rá fog nézni a képre! Jobban hangzik? 🙂

(Biztos ami biztos, azért tisztázzuk, hogy mi is az a szelfigép! Csak mert a mi elképzelésünk a dologról merőben más, mint az átlag 🙂 Kattints ide és megtudod!)

És ami még jobb:

  • ezt a reklámajándékot nem kell hetekkel előtte leszervezni.
  • semmilyen szervezési munka nincsen vele, hiszen a teljes lebonyolítást mi végezzük, személyesen, elejétől a végéig.
  • az összes résztvevőnek lesz egy fotója, amit valószínű kitesz majd otthon és szerepel rajta a cég logója!
  • ha pedig a dolgozók is beszállnak a buliba, akkor azért menő lesz megnézni a főnököt egy Darth Wader maszkban 🙂

Szelfigép rendezvényre, amivel igazán közel kerülhetsz a résztvevőkhöz

Szerinted megvan még bárkinek az a reklámtoll, amit két éve osztogattatok a rendezvényeteken? És a nagymama által készített 10×15-ös fotók, fekete Ofotértes csomagban? Ugye, hogy a kézzel fogható fotó még mindig ott lapul valahol!

Ha érkezik egy szelfigép rendezvényre, akkor minden ügyfelednek tudsz adni egy különleges, 10×15-ös fotót, amin a Te logód van és jó eséllyel kiteszik otthon a falra. Bekerülhetsz a logóddal az ügyfelek nappalijába, konyhájába!
Ha észreveszik, hogy kifogy a hűtőből a tej, a következő pillanatban a hűtőajtón a Te boltod logója szerepelhet! Ott lehetsz a mindennapokban, akkor is, amikor épp a Te termékedre van szükség! Kell ennél nagyobb előny?

Bízd a vásárlókra az egyedi céges relámajándék elkészítését. A szelfi gépet nem nem kell előre megvenni, raktározni, és kiosztani. Az érintőképernyő és kezelőszemély segítségével a fotókat a vendégek maguk készíthetik el. Mindezt ráadásul örömmel, egy interaktív fotósarokban, mely egyben élményt és szórakozást is biztosít számukra. Neked csak a szerződést kell aláírnia, a többit kollégáink intézik, akik az eseményen felállítják a gépet, és annak teljes ideje alatt segítenek a szelfi sarok kezelésében.

A szelfigép rendezvényre az alábbi szolgáltatásokkal érkezhet:

Vintage vagy Star Wars lépegető géptest
Gyönyörű fotós vászon vagy fényfüzér háttér
Green box háttér
Egyedi fotókeret saját logóval
Korlátlan fotónyomtatás
Kezelőszemélyzet az esemény teljes időtartamára


Igény szerint pedig

  • majdnem 100 minőségi, egyedi kiegészítő és jelmez Star Wars, Harry Potter, Marvel és még sok más témában. Nézd meg pontosan, miről is van szó!
  • füstgép
  • buborékfújó gép
  • egyed, saját logóval ellátott vendégkönyv

A szolgáltatás részletes árlistáját ide kattintva találhatod. Ennek ellenére arra kérünk, hogy keress fel minket elérhetőségeink egyikén, mert a céges rendezvények mindenesetben eltérnek az általános megrendelésektől. Ha jó lenne egy szelfigép rendezvényre, pontosan megbeszéljük az igényeket és pontos árajánlatot adunk.

Végezetül egy kis ízelítő: