szelfigép esküvőre

Szelfigép esküvőre, vagy bulira is bérelhető, azonban a legnagyobb népszerűségnek még mindig a násznép körében örvend, hogy ne csak a boldogító igenre emlékezzen a vendégsereg. Ha te is esküvői fotóbox bérlésén gondolkozol, akkor ebből a cikkből mindent megtudhatsz róla. Mi az a selfie gép című bejegyzésünkben az alapokat már megtárgyaltuk, ezért itt minden fontos tudnivalót speciálisan a nagy nap fényében ismertetjük meg veletek.

Az Esküvőpalota kiállításán láttuk először a Star Wars szelfigépet és már akkor megfogott minket a látvány. Szerencsére az esküvőnkre is ezt a csapatot választottuk és nem bántuk meg. Profi volt a munkájuk, ilyen jelmezekkel pedig sokan akkor találkoztunk először. Köszönjük!

hidvégi Dávid, 2023.08.19.

Szelfigép esküvőre, avagy miben fogunk segíteni a Nagy Napon:

  • 3-4 órán át, vagy akár az elejétől a végéig ott leszünk és készítjük a fotókat. Ha szünet van a programban, ha megakad a buli, ha a fele társaság előbb fejezi be a vacsit – hozzánk mindig tudnak jönni, mi mindig egy jó program leszünk!
  • egyedülálló eszközökkel dolgozunk: gondolom a Star Wars lépegetőről nem kell bizonygatni. Ezen kívül hidd el, mi nem 10db karton kalappal meg szemüveggel érkezünk. A jelmezeink is hozzák azt a szintet, amit a Lépegetővel állítottunk fel. A felső kategóriás tükörreflexes fényképező és az ipari fotónyomtató már csak hab a tortán.
  • észrevétlenek leszünk: bepakolunk, kezeljük, lepakolunk. Se tőletek, se a helyszín részéről nem igénylünk semmiféle segítséget. Egy konnektor azért legyen a közelben, a többi mind a mi feladatunk 😉
  • az interaktív fotósarok lesz az a hely az esüvődön, ahol mindenki mosolyogni fog.
  • a végén pedig Ti is mosolyogni fogtok, mert rengeteg kiegészítő szolgáltatást nyújtunk!

Ez itta reklám helye: csapatunkban profivideós is dolgozik, így amennyiben még nincsen videósod a nagy napra, ne habozz! Csomagban NYILVÁN olcsóbbak vagyunk 😉
www.eventive.hu

Amit még ezen kívűl kaptok, ha a szelfigép esküvőre tőlünk érkezik:

Szelfigéppel készült esküvői fotók

folyamatos kezelő személyzet a rendezvény egészére

saját, digitális fotókeret ami az összes fotón rajta lesz

saját ötletetek alapján készült fakötésű fotókönyv

korlátlan fotónyomtatás

bármilyen díszlet vagy jelmez

green box háttér

online elérhetővé tesszük az összes elkészült fotót

buborékfújó, füstgép

Árainkat ide kattintva elérheted. Ha azonban részletesebben érdekel, hogy melyik szolgáltatásunk pontosan mit is takar, olvasd el itt.

És ne feledd: mi nem csak egy szelfigépet viszünk az esküvődre. Mi leszünk a biztos pont, hogy soha senki ne unatkozzon. Mi fogjuk lefoglalni a gyerekeket amíg órákig fotózkodnak. Mi fogunk köszönő ajándékot készíteni a vendégeknek és fotós emlékkönyvet nektek (amit már aznap a kezetekbe vehettek!)

Egy kis ízelítő a hangulatból

Gondolom, érdekel, hogy mindez mennyibe kerül. Kattints és meglátod!