selfieland.hu

szelfigép esküvőre

  • gondban vagytok az esküvői programmal? Holtidő van benne, amit sehogy se tudtok kitölteni? El szeretnétek menni fotózkodni de mi lesz addig a násznéppel?
  • túl ‘sokrétű’ a násznép? A fele társaság nem is ismeri egymást, hogy fognak így együtt bulizni?
  • az egyetlen olyan esküvői szolgáltatás a piacon, ami kézzel fogható emléket ad a vendégeidnek!
  • egy táska pénzt fizetsz a fotósnak és közölte, hogy csak 2 hét múlva küldi a fotókat? Szeretnél már másnap fényképeket nézegetni?

Amúgy is… hetek, hónapok óta szervezitek az esküvőt, kismillió szolgáltatóval beszéltetek már, de képtelenek vagytok azonnal dönteni?
Van egy jó hírünk: itt nem is kell!

Feliratkozásért cserébe 10% kedvezmény minden szolgáltatásunkra!

Az biztos, hogyha szelfigépet szeretnél, jó helyen jársz! A kérdés már csak az, hogy prémium megoldást szeretnél országosan egyedülálló kivitelben, vagy a klasszikus megoldást keresed rengeteg kiegészítővel? Kattints és válassz!

Minden szolgáltatásunkra 100% elégedettségi garanciát vállalunk.
Ha az esküvőd után elégedetlen vagy a szelfigép szolgáltatásunkkal, 100%-ban visszatérítjük az árat.
Ezt pedig a szerződésben is rögzítjük!

Az Esküvőpalota kiállításán láttuk először a Star Wars szelfigépet és már akkor megfogott minket a látvány. Szerencsére az esküvőnkre is ezt a csapatot választottuk és nem bántuk meg. Profi volt a munkájuk, ilyen jelmezekkel pedig sokan akkor találkoztunk először. Köszönjük!

hidvégi Dávid, 2023.08.19.

Szelfigép esküvőre, avagy miben fogunk segíteni a Nagy Napon:

  • 3-4 órán át, vagy akár az elejétől a végéig ott leszünk és készítjük a fotókat. Ha szünet van a programban, ha megakad a buli, ha a fele társaság előbb fejezi be a vacsit – hozzánk mindig tudnak jönni, mi mindig egy jó program leszünk!
  • egyedülálló eszközökkel dolgozunk: gondolom a Star Wars lépegetőről nem kell bizonygatni. Ezen kívül hidd el, mi nem 10db karton kalappal meg szemüveggel érkezünk. A jelmezeink is hozzák azt a szintet, amit a Lépegetővel állítottunk fel. A felső kategóriás tükörreflexes fényképező és az ipari fotónyomtató már csak hab a tortán.
  • észrevétlenek leszünk: bepakolunk, kezeljük, lepakolunk. Se tőletek, se a helyszín részéről nem igénylünk semmiféle segítséget. Egy konnektor azért legyen a közelben, a többi mind a mi feladatunk 😉
  • az interaktív fotósarok lesz az a hely az esüvődön, ahol mindenki mosolyogni fog.
  • a végén pedig Ti is mosolyogni fogtok, mert rengeteg kiegészítő szolgáltatást nyújtunk!

Ez itta reklám helye: csapatunkban profi videós is dolgozik, így amennyiben még nincsen videósod a nagy napra, ne habozz! Csomagban NYILVÁN olcsóbbak vagyunk 😉
www.eventive.hu

Amit még ezen kívűl kaptok, ha a szelfigép esküvőre tőlünk érkezik:

Szelfigéppel készült esküvői fotók

folyamatos kezelő személyzet a rendezvény egészére

saját, digitális fotókeret ami az összes fotón rajta lesz

saját ötletetek alapján készült fakötésű fotókönyv

korlátlan fotónyomtatás

bármilyen díszlet vagy jelmez

green box háttér

online elérhetővé tesszük az összes elkészült fotót

buborékfújó, füstgép

Minden szolgáltatásunkra 100% elégedettségi garanciát vállalunk.
Ha az esküvőd után elégedetlen vagy a szelfigép szolgáltatásunkkal, 100%-ban visszatérítjük az árat.
Ezt pedig a szerződésben is rögzítjük!

A legjobb esküvői partykellék, ami csak létezhet: legyen a násznép fiatal, idős, vagy gyerek, ezt biztosan mindenki élvezni fogja! Hiába a legjobb társaság, mindenhol előfordulhat, hogy leül kicsit a buli és valaminek fel kell dobnia a hangulatot. A szelfi gépek erre a legjobbak. Vége a vacsorának, de még nem kezdődik az igazi táncolós-ereszdelahajamat. Ekkor indul be a ‘fotózd-magad-buli’, ami nem csak a násznépnek remek szórakozás, hanem a párnak is, hiszen az elkészült képeket a helyszínen az emlékkönyvbe beragasztva egyből a kezetekben lesz egy fotóalbum a Nagy Napról.

Árainkat ide kattintva elérheted. Ha azonban részletesebben érdekel, hogy melyik szolgáltatásunk pontosan mit is takar, olvasd el itt.

És ne feledd: mi nem csak egy szelfigépet viszünk az esküvődre. Mi leszünk a biztos pont, hogy soha senki ne unatkozzon. Mi fogjuk lefoglalni a gyerekeket amíg órákig fotózkodnak. Mi fogunk köszönő ajándékot készíteni a vendégeknek és fotós emlékkönyvet nektek (amit már aznap a kezetekbe vehettek!)

A szelfigép teljesen úttörő a rendezvényszervezés területén, ami most már kihagyhatatlan party-kellék, legyen szó esküvőről vagy céges rendezvényről!

Egy kis ízelítő a hangulatból

Gondolom, érdekel, hogy mindez mennyibe kerül. Kattints és meglátod!

És ne feledd: a szelfigép esküvőre mindenképpen egy olyan ötlet, amit nem fogsz megbánni! Eddig akárhol jártunk, akármilyen csapattal dolgoztunk, mindenkinekez volt a véleménye! 🙂

Ha pedig szeretnéd tudni, hogy az évek alatt milyen jótanácsaink ‘gyűltek össze’ az ifjú pároknak, akkor engedd meg, hogy segítsünk! Görgess az oldal tetejére, add meg a neved és az e-mail címed, és máris küldjük, hogy mire figyelj, ha a szelfigép esküvőre érkezik!