selfieland.hu

szelfigép buliba

Heteken keresztül tervezted, csomó időt és pénzt költöttél rá, és mégis csak egy ugyanolyan party lett belőle, mint az évben az összes többi? Szeretnél összejönni a barátokkal, kollégákkal, de most már valami maradandó is jó lenne?

Szelfigép buliba nem mindennapi látvány, de biztosan maradandó élményt nyújt! Legyen szó akár születésnapról, akár egy céges buliról vagy bármilyen partyról, a szelfigép buliba biztosan jó helyen lesz!

  • 1. Nem kell a fotózással foglalkoznod! Ezeknél a képeknél úgyse lesznek jobbak!
  • 2. Nem kell velünk se foglalkoznod! Odamegyünk, összeszereljük, fotózunk aztán összepakolunk!
  • 3. Nem kell a hangulattal foglalkoznod! Millió jelmez, akármilyen háttér, füstgép, buborékfújó. Mi kell még egy buliba?

Jó lenne idén valami egyedülállóval feldobni a bulit? Szeretnél valami programot is csempészni a féktelen programba, aminek ‘tartalma’ is van? Bírod a Star Wars-t vagy a Harry Pottert? 🙂

Új telefon vételekor a régi fotók elveszhetnek, és a Facebookra feltöltött képek is eltűnnek egy idő után. A gyerekkori papírképek viszont még mindig megvannak mindenkinél a fiókban. Miért ne csinálnál újra ilyen maradandó emléket, ráadásul egy olyan program keretében, amiben mindenki együtt érezheti jól magát. A szelfi gép azonnal, korlátlan számban kinyomtatja minden résztvevő képeit!

Szelfizni jó, de ha van hozzá pár vicces kalap, szemüveg, vagy Darth Vader sisak akkor válik igazi buli programmá a fotózkodás. Mert nem minden nap fogsz fotót készíteni a Teszlek Süveggel a fejeden a Roxfort nagytermében! Cool, és a szelfigép buliba pont ezt hivatott elérni.

Nem is beszélve a hihetetlen Star Wars lépegető géptestünkről! Ezzel tuti te leszel a legmenőbb az idei buli-palettán!

A gép lehet tehát akár Star Wars AT-ST lépegető formájú is, és a jelmezek is lehetnek ehhez illeszkedőek. Lézerkardon, Mandalóriai puskán, és hangtorzítós rohamosztagos sisakon túl füstgépet vagy buborékgépet is tartalmaznak csomagjaink, továbbá a fotókat névre szóló, lézergravírozott emlékkönyvbe is beragaszthatjátok. Ha ez nem lenne elég, kedvetekre válogathattok nyomtatott, vagy green box háttereink közül, később pedig a képeket saját, jelszóval védett webalbumban is megnézhetitek, illetve egy kattintással egyben le is tölthetitek onnan.

Szelfigép buliba szolgáltatásunk a következőket tartalmazza – a választott csomagtól függően:

  • Star Wars lépegető vagy vintage fadoboz szelfigép-test
  • fotós vászon, fényfüzér vagy green box háttér
  • korlátlan, azonnali fotónyomtatás
  • egyedi képkeret a nyomtatott képekre
  • füstgép és buborékfújó
  • vintage, fakötésű fotókönyv

Kattints ide és részletesen elolvashatod, mit is jelentenek ezek a szolgáltatások.

Árainkat itt láthatod, amennyiben te is szeretnél szelfigépet buliba, keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

Jó lenne egyútttal a videóst is letudni? Nem csak a fotókat, hanem a videókat is szeretnéd visszanézegetni?
Csapatunkban profi videós is dolgozik, együtt pedig biztosan minden pillanatot meg tudunk örökíteni!

www.eventive.hu