Selfieland Rólunk

Rólunk

A Selfielandről

Kreatív, mindig tettre kész esküvői fotós-, videós-, és dekoros családi vállalkozás vagyunk. Szeretjük az új kihívásokat, és hisszük, hogy folyamatosan egyre többet és jobbat tudunk nyújtani azoknak, akik minket választanak esküvőjük emlékezetessé tételéhez, esküvői emlékeik elkészítéséhez. A Selfieland szelfigépes szolgáltatásba egy régi barátunkkal, kollégánkkal vágtunk bele 2019 nyarán. Célunk, hogy olyat nyújtsunk amit más nem.

Egy egyszerű fotógép bérbeadása helyett valódi, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk, amit egy tetszőlegesen kiválasztható élménycsomagba rejtve kínálunk megrendelőinknek. A kívánt hatást többek között egyedi design elemekkel, 3D hátterekkel, élethű díszletekkel, jelmezes kezelőszemélyzettel, és fő kedvencünkkel, egy a Star Wars filmekből legendává vált birodalmi lépegetőbe bújtatott szelfi automatával érjük el.

Selfieland: Részletekbe veszve...

Hogy honnan jött a szelfigép ötlete? Elloptuk!

Lássuk be a szelfi nem egy új dolog, és mivel Rembrandt festményeit felülmúlni úgyse tudnánk, elhatároztuk, hogy inkább a magyar piac palettájára viszünk egy kicsivel több színt. A 21. században a festészet nem divat, és az egysíkú képek se örvendenek már akkora népszerűségnek, mint a Titanic első osztályára szóló ingyenes jegyek közvetlen a jéghegy előtt.

Hogyan lehet tehát várakozáson felüli szolgáltatássá, a buli középpontjává tenni egy átlagos selfiegépet, amit még a Star Wars egyszerű droidja, 3CP0 is össze tudna rakni R2 segítsége nélkül?

Hozzáadtuk R2-t a Selfieland csapatához! Rólunk

Hogyan elevenedik meg a Millennium Falcon, vagy a Roxfort? Tényleg ott áll majd mellettetek a kis droid? Megtudhatod a „Mi az a Selfie Gép” menüpontra kattintva!

 

Amennyiben felvennéd velünk a kapcsolatot, úgy erre a linkre kattintva megteheted!