selfieland.hu

Mi az a szelfigép?

/

szelfigép rendezvényre

Nekünk egyértelmű – sokan közületek viszont most hallják először a szót: szefigép.
De mi is ez tulajdonképpen? Nézzük meg pontosan!

Unod már, hogy mindig meg kell kérni valakit a buliban, hogy csináljon rólatok fotót? Mindig az utolsó pillanatban veszed észre, ha fotóznak és nincs időd ‘beállni’? Sose sikerül egy normális csoportfotó az este összes résztvevőjével?
Bizony van megoldás ezekre a problémákra: a szelfigép egy olyan eszköz, ami hatékonyan segít nektek!

Hívhatjuk több néven: fotóbox, fotóautomata, selfie gép, szelfigép, fotókabin, fotósarok, selfiebox.

szelfigép
  • egy eszköz, ami automatikusan készít rólatok fényképeket akkor, amikor Ti szeretnétek
  • azonnal ki is nyomtatja és később digitálisan is megkapjátok a fotókat
  • a szelfigép elé akár 10-12 fő is kényelmesen elfér, remek lehetőség egy szuper csoportképre
  • az interaktív fotósarok mellett rengeteg jelmezt és kiegészítőt találtok, így tuti nem lesz unalmas a kép

A szelfigép felépítése…

A szelfigép ránézésre meglehetősen sablonos – az esetek 99%-ban, de erről pár sorral lejjebb ;).
Egy körülbelül embermagasságú ‘doboz’, ami kívülről némi design bevetésével rejti el a benne rejlő technikát. Ebben a dobozban egy komplett fotó stúdió is helyet kap nyomtatóval és profi fényképezővel. A doboz előtt pár méterrel egy keretre akasztott vászon hátteret láttok, ami elé be kell álnotok fotózkodni. A hatás elérése érdekében mindenféle vicces kiegészítő és jelmez közül választhattok, csapata válogatja, hogy hány darab és milyen minőségűek ezek a jelmezek.
A dobozon egy érintőképernyő segítségével elindul egy visszaszámláló, Ti pózoltok, majd elkészül a fénykép. Ezt aztán rögtön ki lehet nyomtatni vagy neten megosztani.

szelfigép

Ennyi tehát a lényege a szelfigépnek. Egy fotósarok, ami tulajdonképpen automatikusan készít és nyomtat rólatok fényképeket.

Ha kíváncsi vagy egy ilyen esemény hangulatára, nézd meg rövid videónkat, a 2022-es év összefoglalóját!

…A szelfigép, ahogy a selfieland.hu csapata megvalósította

Nálunk a fotósarok kicsit fel lett tuningolva: olyan ‘testet” szerettünk volna adni a szelfigépnek, ami mellett senki sem tud csak úgy elsétálni.

Olyan ‘eseményt” szerettünk volna létrehozni, ami már önmagában is egy látványosság és maga a fotózás már csak hab a tortán.

Így alkottuk meg az országban teljesen egyedi Star Wars szelfigép-testet, amely eddig minden helyszínen leesett állakat vonzott maga után 🙂
A teljes technika – érintőképernyő, nyomtató, fényképező – egy Star Wars Birodalmi Lépegető gúnyát kapott, ami ilyen módon olyanokat is a közelbe vonz, akik egyébként magára a fotózkodásra annyira nem nyitottak. Természetesen a lehető legaprólékosabban dolgoztuk ki a részleteket, a végeredmény pedig egy 40kg-os ‘szörny’ lett, aminek a mozgatása és összeseszerelése két embere feladat.

szelfigép

Nem csak Star Wars rajongóknak

Egy ilyen géptest legnagyobb előnye maga az optikája. Egy 190cm magas, ikonikus filmből ismert karakter, ami azonban nincsen megszemélyesítve minden utcasarkon – ily módon rengetegen most látnak ilyet először.

Mindenki odajön, meg akarja fogdosni, kérdezősködik róla, és ha már ott van, készít egy szelfit 🙂
A géptest maga egy látványosság, így egyáltalán nem csak Star Wars rajongóknak ajánljuk. Miden esküvőbe és partyba beilleszthető, hiszen már önmagában is vonzz a tekinteteket.

A párok rengetegszer választják ezt a design-t és az egyik legnagyobb előnye valóban az, hogy mindenki, vagyis MINDENKI legalább odajön és megnézi – onnan pedig csak egy pillanat, és már kattan is egy emlékezetes fotó 😉

Categories:

Tags:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük