Mi az a Selfie Gép?

A selfie rövid története

Szelfi gép esküvői csoportképA selfie karrierje valamikor írott történelmünk előtt kezdődött, amikor emberek egy kis csoportja barlangok falára kezdte  felrajzolni lándzsával hadonászó képmását. Na meg néhány gyapjas orrszarvúét… Évezredekkel később, Rembrandt már jóval kifinomultabb módszert alkalmazott több tucat önarcképe megfestésekor, azonban – érdemeit nem elvitatva – még neki sem volt mindenki számára elérhető, 3D díszletekkel felturbózott selfie automatája.

Nekünk viszont van!

A selfie gépről röviden

Ez a kis doboz magában egyesíti egy profi fotós és egy villámgyors fotókidolgozás minden előnyét. A beleépített csúcskategóriás fényképezőnek és ipari fotónyomtatónak köszönhetően néhány másodperc csupán és kezedben tarthatod a rólad készült képet.

A Selfieland még ennél is több!

 A már lefestett lépegető szefli gép

Szeretnél visszarepülni egy régebbi korba? Esetleg kedvenc filmed egyik karakterévé változnál át?
Dekorációs tapasztalatainkat hasznosítva megalkottuk a tökéletes tematikus fotósarkot, ahol a háttér, a kellékek, de még maga a gép kinézete is személyre szabottan alakítható. Szolgáltatásunk minden eleme illeszkedik abba a
tematikába, amit elképzelsz magadnak. Hogy ne csak egy egyszerű, bérelhető fotógép, hanem a buli fénypontja legyen.A hátteret saját kezűleg készítjük el neked a  témának megfelelően úgy, hogy igyekszünk minél több 3D elemet belevinni. Ne ijedj hát meg, ha az elvarázsolt erdőben hirtelen elnyel a köd, vagy a perzselő vadnyugaton ördögszekér gurul át előtted a fotó pillanatában.

A selfie gépet minden esetben egy tapasztalt munkatársunk kezeli, aki gondoskodik a hibamentes működésről és a jó hangulatról egyaránt. Ha kell, ő is jelmezbe bújik, hogy teljes legyen a feeling.

A korlátlan számú fotónyomtatásnak köszönhetően már a vendégajándékokon sem kell gondolkodni, hiszen nincs is jobb emlék, mint egy kézzel fogható közös fotó a családdal vagy a barátokkal.

Sőt…

A csomag tartalmaz egy frappáns kis vendégkönyvet is, amibe mindenki beleragaszthatja a legjobban sikerült képeit, néhány eredeti gondolat kíséretében.

SELFIELAND-karacsonyi-selfie-gep-1A kinyomtatott, 10 x 15 cm méretű képek dizájnja is személyre szabható. Így lehetőség van rá, hogy felosztva, több kisebb kép szerepeljen a kész fotón, vagy akár a rendezvény dátuma, reklámanyag vagy az ifjú pár neve is rákerülhet. De ha ez mind mégse enne elég, egyedi keret, vagy sablon megszerkesztésére is van lehetőség.

Jól sikerült a kép és kitennéd valamelyik közösségi oldalra? Ne aggódj! Minden rendezvényről összeállítunk egy igényes webalbumot, ahonnan gond nélkül letöltheted a legjobban sikerült fotókat. Mindez egy privát link formájában, kóddal ellátva érkezik majd, a maximális diszkréció jegyében, ráadásul Egész Napos csomagjaink egy kódkereső játékot is tartalmaznak.

Mire vársz még? Dobj fel egy maszkot, ragadj meg egy kelléket, majd pózolj a fotógép előtt, amely egy másik világba repít…

 

Mit tartalmaz a csomag?

  • Téma szerint épített háttér és selfie automata
  • Témaazonos díszlet
  • Vicces, érdekes kiegészítők, kellékek
  • Korlátlan fotónyomtatási lehetőség
  • Az összes elkészült kép digitális átadása privát webalbum formájában
  • Ajándék vendégkönyv, hozzá tartozó eszközökkel
  • Kezelő személyzet téma szerint beöltözve vagy rendezvényhez illő ruházatban