selfieland.hu

Green box háttér

/

green box felszerelés
Több helyen is olvashatjátok a honlapunkon ezt a kifejezést: green box. Mindig a hátterek témakörben merül fel az a rejtélyes kifejezés, most elmagyarázzuk, hogy pontosan mi is ez, illetve mire hasznájuk az interaktív fotósarokban.
Mi az a greenbox, azaz zöld háttér?

A greenbox tulajdonképpen egy rettenetesen egyszerű, mégis szinte korlátlan lehetőségeket biztosító technika, ezért a zöld háttér használata már-már kötelező. Látszatra meglehetősen furcsán néz ki: a szelfi géppel szemben, a fotón szereplő személyek háta mögött egy zöld lepel van kifeszítve, amit egy egyszerű állványzat tart. Látszatra csak ennyi, de ami mögötte van… 😉

Green box és a szelfi gép

Nem kell tehát más, mint egy zöld színű háttér, és egy jó szoftver. A fotót megfelelően feldolgozva a zöld részek eltűnnek, és helyükre a programban előre beállított háttérkép részei kerülnek. Mivel szelfi gépeink mindezt automatikusan végzik el, így az elkészült képeken a zöld háttér helyett ti már csak a végeredményt fogjátok látni.

Ez tulajdonképpen a lényege a green boxnak. Ezt a technikát építettük be a szelfi gép szolgáltatásainba, amelyeket két csomagban érhettek el!

Vissza a green boxhoz, hiszen egy kis leleményesség, és a csoda csak ezután kezdődik!

Ami zöld, az eltűnik

A képlet ennyire egyszerű. Egy pár zöld kiegészítővel lebegtetni tudod a varázspálcáddal az almát (vagy a sörödet), vagy az Erő segítségével felemelheted és szorongathatod a Halálcsillag renitens alkalmazottját.

Ha többet szeretnél azoknál a fotóknál, amiken a vőlegényt barátai emelik fel, akkor a vőlegény magától fog lebegni, a mellette csodálkozó tanúk között.

Ne csak pózolj élethű lézer fegyvereinkkel. Próbálj meg ugrás közben, a levegőben lőni!

Teríts magadra láthatatlanná tévő köpenyt a Roxfort egyik folyosóján, és dugd ki alóla a fejed. A képen csak ez fog látszani.

Bármit megvalósítunk, bármi az elképzelés, egy-két zöld kiegészítővel mi meg tudjuk oldani!

Green box hátterek a tematikának megfelelően

Legyen akár a kedvenc filmed egy jelenete, vagy az első csók helyszíne, esetleg egy bakancslistás úticél a vágyad, mi mögétek tesszük.

Hol próbálhatod ki a green box hátteret?

Ha van időd, akkor akár otthon is kísérletezhetsz, mivel sok ingyenes fotószerkesztő programba be van építve a greenbox funkció. Ha viszont nagyobb bulit szervezel, és szeretnél egy különleges szelfi fotósarkot, akár lépegető páncéljába épített szelfi géppel, kattints ide, és ismerd meg bérelhető szelfi gépeinket.

Categories:

Tags:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük