Star Wars Szelfigép Bérlés

Star Wars selfiegép szemből Szelfi gépet szeretnél bérelni, de még nem tudod, hogy honnan? Mivel tudunk mi többet nyújtani neked, mint bárki más a piacon? A Star Wars szelfigépet nem csak fotópapírral töltöttük fel nektek, hogy korlátlan mennyiségben nyomtathassatok, hanem olyan tartalommal is, amiben mindenki részt akar majd venni, legyen szó bármilyen buliról.

Birodalmi lépegetőnk kistestvére, a kétlábú AT-ST páncélja alá szereltük be fotógépünket, hogy ne csak egy egyszerű szelfi dobozt kapjatok.

Ne aggódj amiatt, hogy a kamera a lépegetőben van, lesz alkalmad azzal is fényképezkedni, de, hogy ne  csak ebben merüljön ki minden, számos további, ingyenes kiegészítővel vonulunk a party helyszínére. Lesz nálunk:

 

Price

Price for 1 minute

SELFIELAND - Star Wars Lázadók

Sith jelmez

SELFIELAND - Star Wars LázadókFénykard

SELFIELAND - Star Wars LázadókMandalóriai sisak, és páncélzat

SELFIELAND - Star Wars LázadókDarth Vader sisak

SELFIELAND - Star Wars LázadókRey jelmez

SELFIELAND - Star Wars LázadókRohamosztagos sisak és DC-15 fegyver

SELFIELAND - Star Wars LázadókHan Solo pisztolya

SELFIELAND - Star Wars LázadókLázadó pilóta sisak

SELFIELAND - Star Wars LázadókJedi jelmez

 

Star Wars szelfigép esküvőre (greenbox) 1A Star Wars szelfigép különleges kiegészítőin kívül háttereink közül is szabadon válogathattok, melyek között egy Birodalmi lobogó, de zöld háttérrel (green box) bármilyen más képet is meg tudunk jeleníteni a fotók háttereként. A zöld háttér további előnyeiről, és arról, hogy hogyan tudtok vele akár a levegőbe is emelkedni, ebben a blogbejegyzésben olvashattok részletesen.

Ízelítő green box háttereink közül

Hogy a kép még izgalmasabb legyen elkísér minket R2-D2 is. Mivel a kis szerelődroid elég sokat dolgozott a lépegető összehegesztésén,

Star Wars szelfigép  esküvőre, születésnapra, véges rendezvényre

meglehetősen elfáradt, így ő csak a fotóitokon hajlandó megjelenni, ott azonban annál lelkesebben. Azonban, hogy mégis zavartalan legyen az esemény lebonyolítása egy tapasztalt Jedi is elkíséri őt hozzátok a gép kezelőjének álcázva, egy extra meglepetés mellett.

Bónusz kiegészítő

Hogy a fotókhoz ne csak a fénykard szolgáltassa a megfelelő világítást, és ne is csak egy a díszletbe semennyire nem illeszkedő lámpa világítson a sarokban, a Star Wars szelfigép stúdiólámpát egy TIE fighter szárnyai közé építve helyezzük el a fotógép mellett.

 

Árak

Star Wars szelfigép egyik kiegészítője: Darth Vader sisak

A Star Wars tematikus fotósarok csomag ára egységesen, bruttó 245,000 forint, mely magában foglalja az országos kiszállást, a korlátlan fotónyomtatást, és minden egyéb felmerülő költséget.

Wattohoz hasonlóan köztársasági váltót mi sem tudunk elfogadni, de a Jedi Rend  jóváhagyásával a következő árfolyamot állapítottuk meg: 1 Köztársasági Váltó = 3500 Forint.

Teherszállító űrhajónk Budapesten várja következő küldetését, és Magyarországon belül bárhová ingyen elrepül. Tematikus csomagunkba nem csak ezt, de minden más, kínálatunkban elérhető szolgáltatást is beleraktunk, hogy semmiről se maradjatok le! Egész napos lépegető szelfigép csomagunk ára és tartalma így a következőkből áll:


A csomag tartalma

Szelfi gép használat

Jelmezes kezelőszemélyzet

Azonnali fotónyomtatás

Kiszállási díj

Elkészült fotók utólagos megtekintése

Jelszókereső játék

Díszletek, kiegésztők használata

Füstgép

245 000

forint


Korlátlan csomag

12 órás rendelkezésre állás

A szolgáltatás teljes időtartama alatt

Korlátlan számban, 5 kép / perc

Magyarország területén INGYENES

Jelszóval védett, saját webalbumban

A webalbum kódját szabadulószobákból ismert játékban szerezhetitek meg

Egyénileg, kézzel készített hátterek, interaktív díszletek és jelmezek

Korlátlan használat

(Egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkező eszközök) 

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Megrendelem!

Rendelésedet leadhatod az alábbi űrlap beküldésével, illetve telefonon vagy email-ben.

selfieland2020@gmail.com

+36 30 408 9025