Harry Potter Szelfigép Bérlés

Harry Potter szelfigép előtt fényképezkedve nem csak álbajuszt és ősz szakállat növeszthetsz varázsütésre, hanem akár a láthatatlanná tevő köpenyt is magadra öltheted. Ismerd meg tematikus fotósarkunkat, és lépj be a Roxfort varázsvilágába.

Elevenítsd fel a gyermekkori élményeidet

Harry Potter Szelfigép és az esküvői szolgáltató csapat
Harry Potter Szelfigép és az esküvői szolgáltató csapat

Emlékszel még arra, ahogy Harry Potter történetének mindig egy-egy újabb kötete jelent meg a könyvesboltokban, majd rövidesen a párnád mellett? Ha te is a Roxfort világán nőttél fel, és ekkor kaptál rá igazán az olvasásra, akkor ez a téma neked szól.

Ha felnőttként szeretnéd újra feleleveníteni az érzést, és átélni a gyerekkor mesevilágát, nem kell félned a sötét varázslatoktól. Mi a tündérvilág minden csillagának fényét elhozzuk neked, amiben ezúttal te magad is aktív szereplőként kaphatsz helyet barátaiddal együtt. 

 

Harry Potter Szelfigép kiegészítői és díszletei

Harry Potter Szelfigép Zsófi és Dávid esküvőjénFotósarkunkat úgy alakítottuk ki, hogy abban a filmek legikonikusabbá vált elemeit lehessen kézbe venni, vagy jelmezként felölteni. Alap jelmezként a Varázsló és Boszorkényképző négy házának címeres talárjait ölthetitek magatokra, de ha igazi melegségre vágytok, akkor az iskola sálait is felvehetitek. Hiányt süvegből sem fogtok szenvedni, mert mi ebből is több különbözőt viszünk magunkkal, felnőtt, és gyerek méretben egyaránt. Varázspálcáink a filmben látható pálcák pontos másolatai, így ezek közül is kiválaszthatod kedvenc szereplődét. Ha a bájitaltan óra után sportolni támadna kedvetek kapjátok el az arany cikeszt, amihez a régi Nimbusz 2000-es seprűk tavalyi cseréje után most már a jóval modernebb és megbízhatóbb változatot, a Nimbusz 2600-as seprűket vehetitek igénybe. A halálfaló álarctól akár Harry szemüvegén keresztül is megrettenhetsz, de ha még misztikusabb hangulatot szeretnél, akkor a füstgépet is bekapcsolhatod.

A hangulatot nem csak a füstgép, vagy buborékgép teszik még különlegesebbé, hanem a szelfigép jelmezbe öltözött kezelője is. A gépet varázslat mellett papírral is alaposan feltöltöttük, így az esemény teljes ideje alatt korlátlan számú fotónyomtatást biztosítunk. Ha ezeket albumba ragasztva őriznétek meg, erre is van lehetőség, ráadásul lézergravírozott, névre szóló fotóalbum formájában. Hogy a képeket bárhol bármikor elérhessétek, az elkészült fotókat jelszóval védett webalbumban is böngészhetitek az esemény után.

 

Árak

A Harry Potter Szelfigép ára egységesen alkalmankénti bruttó 245,000 forint.
Ez tartalmazza a felsorolt összes kiegészítőt, korlátlan számú fotónyomatást, valamint az ingyenes kiszállást Magyarország bármely pontjára. A rendelkezésre állás időtartama egy napon belül korlátlan.

Rendeléshez és szabad időpontokért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36 (30) 408-9025
Email: selfieland2020@gmail.com

A tematikus fotósarok csomagjaink legfontosabb jellemzőit az alábbi táblázat foglalja össze.


A csomag tartalma

Szelfi gép használat

Jelmezes kezelőszemélyzet

Azonnali fotónyomtatás

Kiszállási díj

Elkészült fotók utólagos megtekintése

Jelszókereső játék

Díszletek, kiegésztők használata

Füstgép

245 000

forint


Korlátlan csomag

12 órás rendelkezésre állás

A szolgáltatás teljes időtartama alatt

Korlátlan számban, 5 kép / perc

Magyarország területén INGYENES

Jelszóval védett, saját webalbumban

A webalbum kódját szabadulószobákból ismert játékban szerezhetitek meg

Egyénileg, kézzel készített hátterek, interaktív díszletek és jelmezek

Korlátlan használat

(Egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkező eszközök)