Selfieland Szelfigép árak

Szelfigép árak

szelfigép árak, csomagjaink

Szelfigép árak között alapvetően két csomagot különböztetünk meg. Költségkímélő Party Csomagunk ára bruttó 25,000 forint / óra*, míg Egész Napos csomagunk 245 000 forintért rendelhető meg egy teljes napra. Egész napos csomagok esetén kérjük válassz elérhető tematikáink közül! Ezek a Vintage, Harry Potter és Star Wars témák.

Party Csomag esetén 120 forint/ km díjszabással bárhová elmegyünk. Sőt! Még akár külföldre is, de ez esetben egyedi ár vonatkozik a kiszállási díjra.

A kiszállási díj kiszámításához a Google térkép által javasolt legrövidebb útvonalat alkalmazzuk. Ennek kiindulópontja a budapesti Clark Ádám tér, vagyis a Nulla kilométerkő.

*Minimum rendelkezésre állás: 3 óra

Szelfigép árak
TUDD MEG MIT TARTALMAZNAK CSOMAGJAINK25000 Ft/óra245000 Ft/nap
PARTY CSOMAGEGÉSZ NAPOS CSOMAG
Rendelkezésre állás*Minimum 3 órára bérelhetőEgész nap
Kezelőszemélyzet1 fő kezelő1 fő jelmezes kezelő, tematikus kiegészítőkkel
FotónyomtatásKorlátlanKorlátlan
HátterekNyomtatott háttér, zöld háttér3D, tematikába illő hátterek, zöld háttér, nyomtatott háttér
Képek utólagos átadásaSaját, jelszóval védett webalbumbanSaját, jelszóval védett webalbumban.
Jelmezek, kiegészítőkBuli kellékekTémába illeszkedő jelmezek, és kiegészítők
Szelfi automataElegáns fa dobozos kivitelTémába illő, egyedi tervezésű géptest
FeliratozásEgy soros szövegLogó, szöveg
FüstgépxKorlátlan használat
BuborékgépxKorlátlan használat
Kiszállási díjBudapesten kívül 120 Ft/kmIngyenes

Még jobb ajánlatot szeretnél? Rendeld meg esküvődre egyedülálló, kézzel készített papírvirág dekorációnkat , és mi +1 óra ingyenes SELFIELAND Interaktív Fotósarok szolgáltatással járulunk hozzá a nagy nap felejthetetlenné tételéhez! Esküvői dekorációt, továbbá esküvői filmes, fotós, és drónvideós szolgáltatásaink árszabását és referenciáit megtekintheted partner oldalunkon, a www.veledszep.hu honlapon.

Különleges szolgáltatást nyújtunk a szelfigép árakkal!

Party Csomag választása esetén a szelfiegép nem önmagában, néhány szokványos kiegészítővel, hanem egy show keretében érkezik megrendelőink rendelkezésére.  A géppel együtt a kiválasztott tematikának megfelelően beöltözött kollégánk érkezik meg a helyszínre (Star Wars vagy Harry Potter). Kollégánk a helyszínen nemcsak felállítja a gépet és a díszleteket, hanem végig veletek is marad, így nem csak a fotóboxot kezeli, de a hangulatot is feldobja! Ezen kívül maga a gép is a témába illeszkedő vázba – Star Wars esetében például egy AT-ST lépegetőbe – építve érkezik meg nektek. Minden gépünk egyedileg készített, tematikus jelmezekkel és kiegészítőkkel jár.

Megrendelem!

Rendelésedet leadhatod a mellékelt űrlap beküldésével,
illetve telefonon vagy email-ben.
 
Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.
 
E-mail: selfieland2020@gmail.com
Telefon: +36 30 408 9025
 
Ha megtetszett valamelyik csomagunk, és a szelfigép árak is megfelelnek, kérlek írd le, hogy melyik csomagunkat (Party vagy Egész napos csomag), hol, mikor, és mennyi időre szeretnéd igénybe venni.