Selfieland Szelfigép árak

Szelfigép árak

szelfigép árak, csomagjaink

Tematikus szelfigép csomagjaink egységesen bruttó 50,000 forint/óra* áron érhetőek el, azonban ha 5 órára rendeled meg bármelyiket mi további 5 ÓRÁT AJÁNDÉKBA ADUNK! Rendelés előtt kérjük válassz egyzet elérhető tematikáink közül! Ezek jelenleg a Vintage, Harry Potter és Star Wars témák.

Alapesetben 120 forint/km díjszabással bárhová elmegyünk, de legalább 5 óra megrendelése esetén a kiszállás INGYENES! Sőt! Még akár külföldre is elvisszük nektek a kiválasztott szelfi sarkot, de ez esetben egyedi ár vonatkozik a kiszállási díjra.

A kiszállási díj kiszámításához a Google térkép által javasolt legrövidebb útvonalat alkalmazzuk. Ennek kiindulópontja a budapesti Clark Ádám tér, vagyis a Nulla kilométerkő.

*Minimum rendelkezésre állás: 3 óra

Szelfigép árak
TUDD MEG MIT TARTALMAZNAK CSOMAGJAINK 50 000 Ft/óra*
5 óra megrendelésekor további 5 óra INGYEN
Rendelkezésre állás  *Minimum 3 órára rendelhető
Kezelőszemélyzet 1 fő jelmezes kezelő, tematikus kiegészítőkkel
Fotónyomtatás Korlátlan
Hátterek 3D, tematikába illő hátterek, greenbox háttér
Képek utólagos átadása Saját, jelszóval védett webalbumban
E-mail küldés Képeidet azonnal meg is oszthatod
Jelmezek, kiegészítők Témába illeszkedő jelmezek, és kiegészítők
Szelfi automata Témába illő, egyedi tervezésű géptest
Feliratozás Logó, szöveg
Füstgép Korlátlan használat
Buborékgép Korlátlan használat
Kiszállási díj 120 Ft/km 5 órától országosan ingyenes

Még jobb ajánlatot szeretnél? Rendeld meg esküvődre egyedülálló, kézzel készített papírvirág dekorációnkat , és mi +1 óra ingyenes SELFIELAND Interaktív Fotósarok szolgáltatással járulunk hozzá a nagy nap felejthetetlenné tételéhez! Esküvői dekorációt, továbbá esküvői filmes, fotós, és drónvideós szolgáltatásaink árszabását és referenciáit megtekintheted partner oldalunkon, a www.veledszep.hu honlapon.

Prémium szolgáltatást nyújtunk a elérhető szelfigép árakkal!

Vintage Esküvői Szelfigép BérlésBármely csomag választása esetén a szelfiegép nem önmagában, néhány szokványos kiegészítővel, hanem egy show keretében érkezik megrendelőink rendelkezésére.  A géppel együtt a kiválasztott tematikának megfelelően beöltözött kollégánk érkezik meg a helyszínre (Star WarsVintage vagy Harry Potter). Kollégánk a helyszínen nemcsak felállítja a gépet és a díszleteket, hanem végig veletek is marad, így nem csak a fotóboxot kezeli, de a hangulatot is feldobja! Ezen kívül maga a gép is a témába illeszkedő vázba – Star Wars esetében például egy AT-ST lépegetőbe – építve érkezik meg nektek. Minden gépünk egyedileg készített, tematikus jelmezekkel és kiegészítőkkel jár.

Megrendelem!

Rendelésedet leadhatod a mellékelt űrlap beküldésével,
illetve telefonon vagy email-ben.
 
Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.
 
E-mail: selfieland2020@gmail.com
Telefon: +36 30 408 9025
 
Ha megtetszett valamelyik csomagunk, és a szelfigép árak is megfelelnek, kérlek írd le, hogy melyik csomagunkat (Party vagy Egész napos csomag), hol, mikor, és mennyi időre szeretnéd igénybe venni.