Selfieland Szelfigép blog Egyedi céges reklámajándék, korlátlan számban, azonnal

Egyedi céges reklámajándék, korlátlan számban, azonnal


Egyedi céges szóróajándék készül az érdi Spar áruházban.

Egyedi céges reklámajándék, amit nem kell előre elkészíttetni! Lepje meg az esemény minden egyes vendégét személyre szabott ajándékkal. Ha nem egy újabb tollat akar, válassza a szelfi sarkot céges rendezvényre, mellyel korlátlan számban nyomtathat saját logóval ellátott fotókat.

Örök életű reklámhordozó

Megvan még önnek a 2 éve kapott reklámtoll? És a gyerekkorában készült családi fotók, sárga borítékban, amiket az Ofotért hívott elő? Biztosra veszem, hogy a képek sokkal régebbiek, mégis megőrizte, és időnként elő is veszi őket.

A szelfi gép pontosan ugyanilyen méretben (10×15 cm) és minőségben nyomtatja ki az elkészített képeket, amiket ugyanúgy el fognak tenni, és sokan még a közösségi médián is megosztják majd. Mindezt az ön logójával, elérhetőségével, vagy bármilyen más, a képre nyomtatható reklámszöveggel ellátva.

Szelfigép a Spar áruház karácsonyi rendezvényén

Szelfigép az érdi Spar áruház karácsonyi rendezvényén

Interaktív reklámeszköz

Bízza a vásárlókra az egyedi céges relámajándék elkészítését. A szelfi gépet nem nem kell előre megvenni, raktározni, és kiosztani. Az érintőképernyő és kezelőszemély segítségével a fotókat a vendégek maguk készíthetik el. Mindezt ráadásul örömmel, egy interaktív fotósarokban, mely egyben élményt és szórakozást is biztosít számukra. Önnek csak a szerződést kell aláírnia, a többit kollégáink intézik, akik az eseményen felállítják a gépet, és annak teljes ideje alatt segítenek a szelfi sarok kezelésében.

Hogy pontosan mi is az a szelfigép, arról ide kattintva tájékozódhat bővebben.

Egyedi céges reklámajándék készül az érdi Spar áruházban.

Egyedi céges reklámajándék készül az érdi Spar áruházban.

Különleges megjelenés

Szelfi sarkaink elérhetőek egyszerűbb formában is a Party Csomagban elnevezéssel, de ha valami igazán egyedire vágyik, válassza tematikáink egyikét. Harry Potter tematikánkkal a Roxfort minden kellékét kivisszük a helyszínre, míg Star Wars tematikánk megrendelése esetén a szelfi gép maga is egy birodalmi lépegetőben kapott helyet.

Áraink

Szelfi gépeink már 75,000 forinttól, két fajta csomagban érhetőek el. Ezek közös tulajdonsága a korlátlan számú fotónyomatás lehetősége.

Party Csomagunk ára óránként bruttó 25,000 forint, mely minimum 3 órára vehető igénybe. Ez a csomag vicces buli kiegészítőkkel – parókák, kalapok, szemüvegek – érkezik, valamint igénybe vehető greenbox háttér is. A kiszállási díj Budapesten, illetve legalább 5 órás megrendelés esetén ingyenes, egyéb esetben 70 Ft/km.

Star Wars és Harry Potter Tematikus Csomagjaink egységára bruttó 245,000 forint. Ez az összeg magában foglalja az országos kiszállást, hátteret, kiegészítőket, és minden más felmerülő költséget. Tematikus Csomagjaink rendelkezésre állási ideje egy napon belül korlátlan, így tökéletes választás egész napos, vagy teljes hétvégés rendezvény esetében.

Megrendelés

Rendelését leadhatja telefonon vagy Email-ben. Kérjük levelében írja meg az esemény pontos helyét és idejét, valamint a kiválasztott csomag nevét, és az igénybevétel tervezett időtartamát.

Telefon: +36 (30) 408-9025
Email: selfieland2020@gmail.com

Szeretne szelfigépet bérelni? Látogasson el főoldalunkra és válasszon tematikáink közül!

Leave a Reply