Selfieland Szelfigép blog Esküvőn szabadult el a harcjármű

Esküvőn szabadult el a harcjármű


Esküvőn szabadult el a harcjármű, szelfigép bontakozott ki belőle

Stefi és Zsolt még az igent se mondhatta ki, amikor megjelent a katonai páncélos. Az eset bárhol, bármikor, megtörténhet, de akár a te esküvődön is megismétlődhet! Esküvőn szabadult el a harcjármű? Milyen gépezet volt ez? Olvasd el a különleges esküvői történetet!

Újra megtörténhet – akár a te esküvődön is!

A tiszaújvárosi lakodalom nyugalmát felzaklató harceszköz megjelenése egy előre eltervezett, szándékos eset volt, de ennek végül mindenki örült. A meglepő esemény ugyanis felhőtlen szórakozásba és mókázásba torkollt! A násznép szórakoztatására ugyanis az ifjú pár hozatott a helyszínre egy Star Wars lépegetőt – amiben egy esküvői szelfigép kapott helyet. Nem szokványos esküvő volt, de Stefi és Zsolt szerette volna feldobni a hangulatot valami különlegessel! Így esett hát a választásuk a birodalmi lépegetőre!

Szelfizni kezdtek a páncélossal 

A filmben felderítőként megjelenő eszközben ezúttal egy esküvői szelfigép kapott helyet. A körülötte összesereglett bámészkodók felpróbálhatták több karakter sisakját, és fegyvereiket is kézbe vehették egy közös fotó erejéig. Így történt, hogy esküvőn szabadult el a harcjármű, de mégis mindenki jól érezte magát. A díszletekkel és jelmezekkel igazán élethű fotókat készíthettek a násznép tagjai, ráadásul nem mindennapi mókában vehettek részt! Emlékképpen pedig számtalan fotót vihettek haza, melyekből egy-egy darab azért a vendégkönyvbe is bekerült!

Korábbi bejegyzésünkben az eszköz kezelőinek beszámolóját is elolvashatod, vagy saját magadnak is megrendelheted a tematikus Star Wars szelfigépet annak minden kiegészítőjével, díszletével, jelmezével. És persze a jelmezes kezelőszemélyzettel együtt!

Szeretnél szelfigépet bérelni? Látogass el főoldalunkra és válassz tematikáink közül!

Leave a Reply