Selfieland Szelfigép blog Star Wars Esküvő

Star Wars Esküvő


Star Wars esküvő násznépe menekül egy birodalmi lépegető elől

Star Wars esküvő ma már nem csak külföldön, hanem Magyarországon is elérhető. Ebből a rövid cikkből megismerhettek néhány példát, valamint megtudhatjátok, hogyan szervezhettek ti is Csillagok Háborúja lagzit.

Nemzetközi példák, amikből ötleteket meríthetsz

Magyarországi Star Wars esküvőről eddig csak kevésszer hallottunk, de a Velvet oldalára látogatva kaphattok néhány hazai ötletet is. Anita és Tamás menyegzőjén Budapesten kapott főszerepet  Leia hercegnő és Han Solo, a pár ugyanis e szerepekben kelt egybe. A szertartás biztonságát rohamosztagosok felügyelték, míg az esküvő legidősebb résztvevője ezúttal is Yoda, vagyis az akkor 90 éves, a jedi mester jelmezét viselő nagymama volt.

Nemzetközi példából ennél több akad, és nem kell érte a szomszéd galaxisba utazni. Ezt bemutatandó tökéletesre szerkesztett lézerkardos esküvői képeket láthattok a The Knot angol nyelvű cikkében.

Star Wars esküvő násznépe menekül egy birodalmi lépegető elől

Mi kellhet egy Star Wars esküvőre

Egyszerűbb Star Wars esküvői jelmezek

Amennyiben az esküvőt magatok és a vendégeid szervezitek, először is kérd meg a lehető legtöbbjüket, hogy öltözzenek be. Ha megnézted az angol nyelvű cikket, akkor már el tudod képzelni, hogy mennyire látványos, mégis egyszerű az ha minél többen jedi köpenyt vesztek fel. A jedik ruhája lehet a Star Wars esküvő legegyszerűbb kelléke. A ruhát a legjobb saját magatoknak megvarratni, mivel nem egy bonyolult darab, de ha inkább készen szeretnétek megvásárolni, erre is sok lehetőség adódik. Személyes tapasztalatunk az Aliexpressel van, ahonnan egy ehhez hasonló darabot már mi is sikerrel rendeltünk, és nem volt rossz minőségű, habár ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez minden esetben így is marad.

Star Wars esküvő kellékei. Saját készítésű, Facebookon is megvásárolható sisakok.

Star Wars esküvő kellékei. Saját készítésű, Facebookon is megvásárolható sisakok.

Általános tapasztalat, hogy jó minőségű jelmezeket vagy fegyvereket közepesen nehézkes, viszont nagyon drága beszerezni. Ha nem szeretnétek nagyon sok pénzt költeni, akkor próbáljatok olyan karaktereket találni, akiknek egyszerűen elkészíthető ruhája van. Han Solo, Leia, és Rey mind ilyenek lehetnek, mivel egyikük se visel sisakot vagy páncélt.

Ha sisakot is szeretnétek, azt akár a Facebookon is találhattok használtan, magyarországi tulajdonostól. Csak nézzetek körül a Marketplace-en. A fegyverek kérdése egy kicsit bonyolultabb, ezeket ugyanis vagy magatok készíttetitek el, vagy nagyon sokat kell értük fizetni, amennyiben papírvékony, olcsó műanyagot szeretnétek.

Szolgáltatók Star Wars esküvőre

Csillagok Háborúja esküvői fotózás

Star Wars esküvőn még a menyasszonyt is rohamosztagos táncoltatja

Star Wars esküvőn még a menyasszonyt is rohamosztagos táncoltatja

Egy jó fotós úgy (is) visszaadhatja az esküvő élményét, ahogyan azt szabad szemmel sose láthatnátok. A fent említett angol nyelvű cikknél maradva, látható, hogy vehettek bármilyen jó vagy drága lézerkardot, annak a fénye nem lesz elég egy igazán jó fotóhoz. Ehhez már egy profi fotós fog kelleni, aki a jegyes- és esküvői fotókra utólag rá tudja rászerkeszteni a lézert. Mielőtt tehát aláírnátok egy esküvői fotós szerződést, bizonyosodjatok meg róla, hogy az illető megfelelően el tudja készíteni a végleges képeket. Ha nem akartok külön keresgélni, vegyétek fel a kapcsolatot a Star Wars témában otthonosan mozgó Veled Szép fotós-videós családi csapatával.

Profi jelmezek, profi előadók

Ha Star Wars rajongók kemény magjába tartozol, akkor valószínűleg ismered már az 501-es légiót. Ők azok, akik tökéletes jelmezekben tudnak felvonulni bármilyen eseményre, és bemutatókat is tartanak.

Star Wars lépegető szelfi gép

Star Wars esküvőről szelfi géppel készült fotó

Star Wars esküvőről szelfi géppel készült fotó

Ha azt szeretnéd, hogy az esemény interaktívabb legyen, rendelj Star Wars fotósarkot. A szelfi gép ezúttal egy embermagasságú AT-ST lépegetőben kapott helyet, ami már önmagában sem utolsó, mint Star Wars esküvői díszlet. A hozzá tartozó hátterek, sisakok, egyedileg elkészített fegyverek, és a füstgép olyan hatást érnek el, amit különben csak Hollywoodban tapasztalhatnátok meg. Az elkészült képeket a géppel azonnal ki is nyomtathatjátok, ráadásul mindezt korlátlan számban.

A gép kezeléséről jelmezes segítő gondoskodik, aki később az internetre is feltölti a fotókat, saját, jelszóval védett webalbum formájában. A Star Wars esküvői szelfi gépről bővebben ezen az oldalon olvashattok.

Szeretnél szelfigépet bérelni? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Reply