Selfieland Szelfigép blog Stefi, Zsolt és a Star Wars fotósarok

Stefi, Zsolt és a Star Wars fotósarok


Star Wars esküvőről szelfi géppel készült fotó

A Star Wars fotósarok idén nyáron elsőként Stefi és Zsolt esküvőjén mutatkozott be. Sok élményt szereztünk, és reméljük, hogy mi is sok élményt nyújtottunk. Reméljük, hogy élvezni fogja ezt a beszámolót is mindenki. Aki ott volt és az is, aki csak  a Star Wars fotósarok hangulatát szeretné átérezni.

Lassú ébredés utáni esküvői készülődés

A koronavírus első hulláma után némi késéssel, júliusra ébredt fel újra az esküvőzés. Több lemondott esküvő, és szelfigépes program után végre mi is munkához láttunk. Tiszaújvárosba utaztunk, hogy megörökítsük Stefi és Zsolt nagy napját.

Star Wars szelfigép kellékek (fénykard, sisakok, Mandalóriai puska)

Star Wars szelfigép kellékek (fénykard, sisakok, Mandalóriai puska)

A szelfi sarok már rögtön érkezésünkkor interaktívvá vált, olyannyira, hogy a már jelenlévők közül többen is segítettek összerakni az AT-ST birodalmi lépegetőbe épített szelfi gépet. Miután a súlyos gép felkerült a lépegető lábaira, nekiálltunk kipakolni a jelmezeket és kiegészítőket. Így kerültek egymás mellé Boba Fett, Darth Vader, és egy rohamosztagos hangtorzítós sisakja, majd jöttek a fénykardok, a Mandalóriai puska, és a többi fegyver is. A buli kezdetére a zöld „greenbox” háttér is a helyére került, és minden készen állt a vendégek rohamára.

Star Wars fotósarok élmény esküvőre

A roham nem is váratott magára túl sokáig. A lagzin már öltönyös Darth Vader kortyolta a Whiskeyt, az új asszonyt pedig rohamosztagos sisakban táncoltatták. Utólag elárulhatjuk, hogy kicsit aggódtunk ezek miatt, de ennek köszönhetően a táncparketten is remek felvételek készültek. Ezek után – nagy megkönnyebbülésünkre – a buli végén mindenki épségben hozta vissza a sisakokat és Jedik legfontosabb fegyverét, a fénykardokat, egy kinyomtatott szelfi gépes fotó kíséretében.

Csillagromboló sebességével repült az idő, ezért csak megsaccolni tudjuk, hogy éjfél körül érhetett a buli a tetőfokára. Máig nem értjük, hogy honnan, de ekkor került elő egy tolószék is, amiben a lagzi további részében az egyik stúdiólámpa utazott, hogy onnan világítsa meg a szelfizők csoportképeit.

Öltönyös Darth Vader kortyolja a Whiskeyt a Star Wars fotósarok mellett

Öltönyös Darth Vader kortyolja a Whiskeyt a Star Wars fotósarok mellett

Ezeknek a csoportoknak az egyéni karaktere dominálta a Star Wars fotósarok hangulatát, és változtatta hol komolyabbá, hol középiskolás bulivá. A  lépegető szelfigép képernyőjén néha a Tatooine homoksivataga, máskor pedig egy csillagromboló távolban kirajzolódó képe jelent meg a greenbox háttér előtt fotózkodó vendégek mögött. Ennél viccesebb már csak az a néhány Vintage stílusú háttérkép volt, amin Párizs madártávlati képe, és az Eiffel-torony sziluettje előtt készültek a fotók lézerkarddal, és sugárvetővel.

Az erő veletek van

Star Wars Fotósarok nyomtatható sablon

Star Wars Fotósarok nyomtatható sablon

Stefi és Zsolt voltak ennek az napnak legnagyobb nyertesei, mivel az erőn kívül már életük párja is velük van, azonban ahogy azt mondani szokás a részvétel az ami igazán számít. Ebben pedig mindenki a legjobbat nyújtotta, így a legnagyobb köszönet nem a szolgáltató csapatot, hanem őket, az esküvő vendégeit illeti.

Ha te is ott voltál és átélted a Star Wars szelfibox érzését, tapasztalataidat megírhatod hozzászólásban, az oldal aljára görgetve.

Szeretnél szelfigépet bérelni? Látogass el főoldalunkra és válassz tematikáink közül!

Leave a Reply