Selfieland Szelfigép blog Szelfigép szülinapra

Szelfigép szülinapraSzelfigép szülinapra nem mindennapi meglepetés, és nem is feltétlenül, a legolcsóbb. Ha azonban egy igazán jelentős számot ünnepelsz (pl. 18 vagy 50), akkor érdemes olyan közös képeket készíteni, amik összehozzák a vendégeket.

Szelfigép szülinapra, a maradandó emlékért

Az ember nem minden nap lesz 18, vagy éppen kereken 40, 50 éves.
Ha te is hasonló eseményre készülsz, vagy egy barátodat lepnéd meg, akkor valószínűleg nem olyan bulit szeretnél, mint a tavalyi. Néhány évforduló különleges alkalmat kíván, nagy bulival, nagy tortával, nagy ajándékokkal, és olyan fotókkal, amik nem vesznek el, ha lecseréled a telefont, amivel a bulin szelfiztetek.

Szelfigép szülinapra vintage stílusban

Szelfigép szülinapra vintage stílusban

Új telefon vételekor a régi fotók elveszhetnek, és a Facebookra feltöltött képek is eltűnnek egy idő után. A gyerekkori papírképek viszont még mindig megvannak mindenkinél a fiókban. Miért ne csinálnál újra ilyen, maradandó emléket, ráadásul egy olyan program keretében, amiben mindenki együtt érezheti jól magát. A szelfi gép azonnal, korlátlan számban kinyomtatja minden résztvevő képeit!

Szelfigép, ami összehoz

Szelfizni jó, de ha van hozzá pár vicces kalap, szemüveg, vagy Darth Vader sisak akkor válik igazi szülinapi programmá a fotózkodás. A szelfigép szülinapra pont ezt hivatott elérni.

Ki ne szeretné kipróbálni, hogy csak meg kell érintenie a képernyőt, amin láthatjátok is magatokat még a fotó elkészülte előtt, majd csak pózolni kell pár vicces jelmezben, és már kész is van a kép. Hogy az emlék megmaradjon, a képeket azonnal ki is nyomtathatjátok, ráadásul korlátlan számban.

A gép lehet akár tematikus, például Star Wars AT-ST lépegető formájú is, és a jelmezek is lehetnek ehhez illeszkedőek. Lézerkardon, Mandalóriai puskán, és hangtorzítós rohamosztagos sisakon túl füstgépet vagy buborékgépet is tartalmaz tematikus csomagunk, továbbá a fotókat névre szóló, lézergravírozott emlékkönyvbe is beragaszthatjátok. Ha ez nem lenne elég kedvetekre válogathattok nyomtatott, vagy digitális háttereink közül, később pedig a képeket saját, jelszóval védett webalbumban is megnézhetitek, illetve egy kattintással egyben le is tölthetitek onnan.

Mennyibe kerül a szelfigép szülinapra?

Csomagjaink árait, és tételes tartalmát ide kattintva érheted el, de még mielőtt megnéznéd, mi is szeretnénk meglepni valamivel! Rendeld meg bármely szolgáltatásunkat szülinapodra, vagy az az előtti, illetve utáni egy héten belül valamikorra, és mi szülinapi ajándéknak 10% kedvezményt biztosítunk a csomag árából.

Szeretnél szelfigépet bérelni? Látogass el főoldalunkra és válassz tematikáink közül!

Leave a Reply