Selfieland Szelfigép blog Szelfigép kisokos – Hogyan nyomtasd fotóidat egyedi sablonnal

Szelfigép kisokos – Hogyan nyomtasd fotóidat egyedi sablonnal


Szelfi gép kisokos - Hogyan nyomtasd fotóidat egyedi elrendezésben 1

Mit lehet még a papírra nyomtatni a fotón kívül? Aki valaha volt már szelfigép közelében az tudhatja, hogy miről lesz szó, de ez a bejegyzés nekik is tartogathat újat. Ha még csak most gondolkozol azon, hogy egy rendezvényre, vagy esküvődre szelfi gépet rendelj, mindenképpen olvass tovább, hogy akár magad tervezhesd meg, hogy vendégeid mit fognak látni a képeken.

Egyedileg elrendezett képek nyomtatása szelfigéppel

Egy kép többet mond ezer szónál, annyit meg különben is ki olvasna el… Ha megnézed a mellékelt képeket, láthatod, hogy miről beszélünk, amikor azt mondjuk, hogy egyedi elrendezés. A szelfigép 10×15 cm-es fotópapírján például 4 fotó kényelmesen elfér, és ebben a méretben még nem lesznek túl kicsik sem a képek. (Szemléltetésképpen gyerekkori fotóidat szüleid nagy valószínűséggel ugyanilyen méretű papírra hívatták elő az Ofotértben.)

Esküvői szelfigép nyomtatott sablonja, három fotóval

Vintage tematikájú sablonunk a legkedveltebb megjelenítés

Az esetek túlnyomó többségében ezt a fajta elrendezést, vagyis három fotó és egy felirat részt szoktak kérni tőlünk, de bármi mást is meg tudunk valósítani.

Ugyanazt a fotót akár többször is el lehet helyezni a nyomtatandó képen, különböző méretekben, esetleg megdöntve, vagy fejjel lefelé. A képen lehet még ezen kívül logo, felirat bármilyen méretben, színben és betűtípussal. Gyerekeseknek ajánljuk a szkennelt gyerekrajz felhasználását is, hogy a végeredmény még egyedibb, és személyesebb legyen. Ezekről a lehetőségekről a következő részben többet is megtudhatsz.

Hogyan tervezhetsz te is, bármilyen mintát és elrendezést szelfigép fotókhoz

A szelfigép által nyomtatott képeket elemenként, egyesével állítjuk össze, majd mentjük el egy sablonként. Később ezek közül a sablonok közül válogathatsz barátaiddal a szelfi gép képernyőjén. A helyszínen már nincs más teendő, mint megérinteni a kiválasztott sablont, és már indul is a visszaszámlálás.

DSLR Booth, amivel te is elkészítheted a szelfigép nyomtatható sablonját

DSLR Booth program kezelőfelülete és Star Wars tematikájú sablonunk

Ha van saját elképzelésed, mutasd meg nekünk, és nemsokára már láthatod is azt általunk formába öntve. Természetesen ezen még lehet módosítani, így a változtatásra még bőven lesz idő az esemény előtt. Mivel ezt mind mi csináljuk meg, nem baj hogyha nem értesz hozzá.

Amennyiben ezen kívül konkrét képelemeid is vannak, amiket szeretnél felhasználni, például egy gyerekkori fotó, vagy vicces képregény figura, azokat is elküldheted nekünk, és mi beillesztjük a végleges sablonba.

Ha azonban még ennél is többre vágysz, és van egy kis számítástechnikai ismereted, akkor töltsd le, vagy kérd el tőlünk a DSLR booth nevű szoftvert, melyben magad is elkészítheted a sablont, amit később már a szelfi gépben láthatsz majd viszont. Sablon készítésekor használhatsz bármilyen képet, legyen az saját vagy internetről letöltött. A feliratok kinézetét is te szabhatod meg, akár egyedi betűtípust is alkalmazva.

Megtetszett a szelfigép? Ismerd meg árainkat, melyek tartalmazzák az egyedi sablonok használatát, majd vedd fel velünk a kapcsolatot.

Te milyen sablont szeretnél viszontlátni? Oszd meg velünk véleményedet a lap alján található Hozzászólás rovatban! 

Szeretnél szelfigépet bérelni? Látogass el főoldalunkra és válassz tematikáink közül!

Leave a Reply