Selfieland Szelfigép blog Szelfigép esküvői fotós helyett

Szelfigép esküvői fotós helyettElég-e egy szelfi gép az esküvőre, vagy mindenképpen érdemes egy fotóst is találni? És ha van fotós, akkor minek a szelfi gép? Pillants bele esküvői fotós és szelfi gépes tapasztalatainkba.

Fotós nélkül nincs esküvő!

Egy profi fotós jelenléte az esküvőkön a Facebook és Instagram korában legalább annyira nélkülözhetetlen mint az antropológusé egy Amazonas menti indián családban.
Ha egy szóban kéne összefoglalni a választ, semmiképpen nem javasolnánk, hogy a fotóson spóroljon bárki is. Tehát a Szelfigép esküvői fotós helyett szerintünk nagyon nem jó választás. Egy tapasztalt esküvői fotós olyan pillanatokat fog elcsípni, amiket bármikor jó felidézni, de erre a szelfi gép is pont ugyanennyire alkalmas. Csak azzal a különbséggel, hogy…

Szelfigép esküvői fotós helyett? Vajon melyik készít ilyen csoportképeket?

Felejthetetlen pillanatok szelfi géppel fotózva

Míg a fotós csak megörökíti az eseményeket, a szelfi sarok maga teremti meg azt amit érdemes lefotózni. Funkcióját tekintve tehát a fotóbox egyáltalán nem helyettesít egy esküvői fotóst de a fotós se a szelfi gépet, mivel ő nem jelmezekkel teli utánfutóval megy a buliba.
Ismerős az amikor, a vacsoraasztal körüli székek fele már üres, mert mindenki kis csoportokba verődve beszélget valahol a teraszon? És az, amikor emellett van egy hely, ahol mindenki hangosan röhög? Te vajon odamennél megnézni, hogy mi az?
Egy ilyen szelfi sarok úgy vonzza magához az embereket mint ovisokat a tejberizs.

Szelfigép esküvői fotós helyett, ami akár ebben a Star Wars tematikus szelfigépben is elérhető.

Mit tud a szelfi gép, amit a fotós nem?

A szelfi gép nem csak egy fényképező, ami fotókat nyomtat.
Már maga a gép is egyedi, olyan amit mindenki össze akar tapogatni egy kicsit. A tematika szerint épített géptest mellé tematikus díszleteket, és saját készítésű jelmezeket, kiegészítőket kaptok. Ha menőn, viccesen, vagy hülyén kinézni nem lenne elég szórakoztató, van még pár jó ötletünk. Ha tovább akarjátok fokozni a hangulatot, ingyenes greenbox szolgáltatást is igénybe vehettek, mellyel különleges hatásokat tudtok létrehozni pofon egyszerűen. Azzal, hogy ezzel a technikával hogyan tudtok például repülni a képen, vagy digitális hátteret választani fotóitokhoz, korábbi cikkünkben már részletesen foglalkoztunk.

Ha ezek alapján még nem tetszett meg a szelfigép esküvői fotós helyett, ismerkedjetek meg tematikáinkkal, nézzétek meg a vele, és róla készült képeinket, és vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

 

Választható háttereink (Lépegető tematika)

Kapcsolat

Szeretnél szelfigépet bérelni? Vedd fel velünk a kapcsolatot vagy látogass el főoldalunkra és válassz tematikáink közül!

Leave a Reply