Selfieland Szelfigép blog Szelfi gép kisokos – Hogyan készíts különleges képeket zöld háttér előtt

Szelfi gép kisokos – Hogyan készíts különleges képeket zöld háttér előtt


Greenbox szelfi gép lebegő lány

Greenbox, vagyis zöld háttér minden szelfi géphez elérhető. De mi is ez pontosan, és miért jó ez nektek? Ismerd meg bennfentes trükkjeinket még a buli előtt, és készíts te is különleges képeket.

Greenbox szelfi gépMi az a greenbox

A greenbox tulajdonképpen egy rettenetesen egyszerű, mégis szinte korlátlan lehetőségeket biztosító technika, ezért használata már-már kötelező.

Nem kell más, mint egy zöld színű háttér, és egy jó szoftver. A fotót megfelelően feldolgozva a zöld részek eltűnnek, és helyükre a programban előre beállított háttérkép részei kerülnek. Mivel szelfi gépeink mindezt automatikusan végzik el, így az elkészült képeken ti már csak a végeredményt fogjátok látni.

Természetesen nem csak a háttér, bármi más is lehet zöld, és ezzel kezdődik az igazi kreativitás.

Ami zöld, az eltűnik

Greenbox szelfi gép lebegtetés

Vagyis ezzel a módszerrel akár te is köddé válhatsz. Habár ennyi erővel akár a bárban is sörözhetnél, a képen úgyse leszel rajta… Ez így egyenlőre nem tűnik túl kreatívnak, úgyhogy nézzünk néhány működő példát:

Használd az erőt, vagy varázsolj pálcával és a körülötted lévő tárgyak felemelkednek. Harry Potter vagy Star Wars tematikánkban akár embereket is felemelhetsz ha egy zöld dobozra állnak pusztán elméd erejével.

Ha többet szeretnél azoknál a fotóknál, amiken a vőlegényt barátai emelik fel, akkor a vőlegény magától fog lebegni, a mellette csodálkozó tanúk között.

Ne csak pózolj élethű lézer fegyvereinkkel. Próbálj meg ugrás közben, a levegőben lőni.

Teríts magadra láthatatlanná tévő köpenyt a Roxfort egyik folyosóján, és dugd ki alóla a fejed. A képen csak ez fog látszani.

Greenbox szelfi gép lebegő lányNe riadj meg az extrémebb dolgoktól se. Legyél te a félkarú rabló Wild West tematikánkban.

Ha egy másik bolygóra utaznál el, vagy netán turistaként látogatnád meg a múlt századot, csak lépj zöld hátterünk elé, és a greenbox bármilyen helyszínt mögéd varázsol.

Tematikától függően számos előre beállított kép közül válogathatsz, de akár sajátodat is elküldheted nekünk.

Hol próbálhatod ki a greenboxot?

 A már lefestett lépegető szefli gépHa van időd, akkor akár otthon is kísérletezhetsz, mivel sok ingyenes fotószerkesztő programba be van építve a greenbox funkció. Ha viszont nagyobb bulit szervezel, és szeretnél egy különleges szelfi fotósarkot, akár lépegető páncéljába épített szelfi géppel, kattints ide, és ismerd meg bérelhető tematikáinkat.

Ha tetszett ez a bejegyzés kérlek oszd meg velünk véleményed a hozzászólások között, vagy kövess minket a Facebookon.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük