Selfieland Szelfigép blog Szelfi gép kisokos – Hogyan készíts különleges képeket zöld háttér előtt

Szelfi gép kisokos – Hogyan készíts különleges képeket zöld háttér előtt


Greenbox szelfi gép lebegő lány

Greenbox, vagyis zöld háttér minden szelfi géphez elérhető. De mi is ez pontosan, és miért jó ez nektek? Ismerd meg bennfentes trükkjeinket még a buli előtt, és készíts te is különleges képeket.

Mi az a greenbox, azaz zöld háttér?

A greenbox tulajdonképpen egy rettenetesen egyszerű, mégis szinte korlátlan lehetőségeket biztosító technika, ezért a zöld háttér használata már-már kötelező.

Greenbox szelfi gép

Nem kell más, mint egy zöld színű háttér, és egy jó szoftver. A fotót megfelelően feldolgozva a zöld részek eltűnnek, és helyükre a programban előre beállított háttérkép részei kerülnek. Mivel szelfi gépeink mindezt automatikusan végzik el, így az elkészült képeken a zöld háttér helyett ti már csak a végeredményt fogjátok látni.

Természetesen nem csak a háttér, bármi más is lehet zöld, és ezzel kezdődik az igazi kreativitás.

Ami zöld, az eltűnik

Vagyis ezzel a módszerrel akár te is köddé válhatsz. Habár ennyi erővel akár a bárban is sörözhetnél, a képen úgyse leszel rajta… Ez így egyenlőre nem tűnik túl kreatívnak, úgyhogy nézzünk néhány működő példát:

Használd az erőt, vagy varázsolj pálcával és a körülötted lévő tárgyak felemelkednek. Harry Potter vagy Star Wars tematikánkban akár embereket is felemelhetsz ha egy zöld dobozra állnak pusztán elméd erejével.

Greenbox szelfi gép lebegtetés

Ha többet szeretnél azoknál a fotóknál, amiken a vőlegényt barátai emelik fel, akkor a vőlegény magától fog lebegni, a mellette csodálkozó tanúk között.

Ne csak pózolj élethű lézer fegyvereinkkel. Próbálj meg ugrás közben, a levegőben lőni.

Teríts magadra láthatatlanná tévő köpenyt a Roxfort egyik folyosóján, és dugd ki alóla a fejed. A képen csak ez fog látszani.

Greenbox szelfi gép lebegő lány

Ha egy másik bolygóra utaznál el, vagy netán turistaként látogatnád meg a múlt századot, csak lépj zöld hátterünk elé, és a greenbox bármilyen helyszínt mögéd varázsol.

Tematikától függően számos előre beállított kép közül válogathatsz, de akár sajátodat is elküldheted nekünk.

Hol próbálhatod ki a greenboxot?

Ha van időd, akkor akár otthon is kísérletezhetsz, mivel sok ingyenes fotószerkesztő programba be van építve a greenbox funkció. Ha viszont nagyobb bulit szervezel, és szeretnél egy különleges szelfi fotósarkot, akár lépegető páncéljába épített szelfi géppel, kattints ide, és ismerd meg bérelhető tematikáinkat.

 A már lefestett lépegető szefli gép

Ha tetszett ez a bejegyzés kérlek oszd meg velünk véleményed a hozzászólások között, vagy kövess minket a Facebookon.

Szeretnél szelfigépet bérelni? Látogass el főoldalunkra és válassz tematikáink közül!

Leave a Reply