Selfieland Szelfigép blog Szelfigép Céges Rendezvényre, Marketingeseményre

Szelfigép Céges Rendezvényre, MarketingeseményreSzelfi gépeink olyan élményt, és személyes emléket adnak, amit céged nevével összefüggésben még sokáig emlegetnek majd. Szelfigép céges rendezvényre, a legjobb marketing eszköz!

Arculatba illeszkedő, hosszú távú reklámeszköz

Céges rendezvények, bemutatók szervezésekor általában az a célunk, hogy hosszú távon emlékezzenek ránk. Ha sikerül ezt a célt elérnünk, akkor az se baj ha nem sikerül azonnal vevőt szereznünk, mivel tudjuk, hogy hírünk szárnyra kap, és nemsokára számokban is mérhetővé válik.

Star Wars Birodalmi lépegető szelfigép

A Star Wars AT-ST lépegető szelfigépre mindenki emlékezni fog!

Márkánkat főleg érzelmeket ébresztő marketingeszközökkel tudjuk eladni, és elérni azt, hogy még később is emlékezzenek ránk. Fentieken túl adhatunk a cég logójával és elérhetőségével ellátott ajándékokat is, de a tollnál van egy jobb ajánlatunk! Mi lenne ha mindenkinek saját, személyre szabott ajándékot adhatnánk…

Szelfi gépeink ezt az ajándékot 12 másodperc alatt nyomtatják ki, a cég logójával, és bármilyen egyéb információval együtt. Ha nem tudod, hogy milyen megjelenést válassz, küldd el nekünk céged arculati kézikönyvét a selfieland2020@gmail.com címre és segítünk összehangolni szelfigépünk és a vállalat megjelenését.

Válassz témát vagy jelenítsd meg sajátodat

Szelfi sarkunkban saját hátteret és kiegészítőket is használhattok, de mi is tudunk biztosítani mindent, még akár birodalmi lépegetőbe épített selfie gépet is. Ha cégednek van molinója, vagy másfajta háttere, szívesen feltesszük nektek a háttértartó állványra. Abban az esetben pedig ha nem akartok nyomtatni, digitálisan is megoldható, hogy tetszőleges képet vetítsünk a háttérbe, amihez zöld hátteret szerelünk az állványra.

Ha szolidabb, esetleg elegáns megjelenésre van szükség, akkor a vintage tematikában is elérhető géptestet ajánljuk, de ennél merészebb ötletünk is van. A Star Warsból ismert AT-ST birodalmi lépegetőből ihletet merítő szelfi automatánk, és a hozzá tartozó kiegészítők, illetve jelmezes kezelőszemélyzetet senki sem fogja egyhamar elfelejteni. Ha a rendezvényen ezt a tematikát sikerül megfelelőn összekapcsolni a céged üzenetével, akkor a siker elsöprő erejű lesz.

Vintage szelfigép fa dobozban

Elegáns, vintage szelfigép szolidabb vállalati eseményekre

Szelfigép céges rendezvényre, akár több helyszínen is

Szelfigép szolgáltatást több helyszínre is tudunk biztosítani egy időben, amennyiben az esemény nem csak egy helyen zajlik. Válogass csomagjaink között, rendelj meg akár többet is kedvezményes áron, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi ajánlatért.

Válaszd ki a nektek legmegfelelőbb szelfisarok csomagot

Csomagjaink összeállításánál igyekeztünk minden igényt figyelembe venni, ezért a Party csomag ára óránként bruttó 25,000 forint. Ha ennél többet szeretnétek ajánljuk egész napos, egyedileg készített díszleteket magába foglaló csomagunkat 245 000 forintért.

Szelfigép az érdi Spar céges rendezvényén

Akik már minket választottak: Party csomag a Spar karácsonyi rendezvényén

TUDD MEG MIT TARTALMAZNAK CSOMAGJAINK 25000 Ft/óra 245000 Ft/nap
PARTY CSOMAG EGÉSZ NAPOS CSOMAG
Rendelkezésre állás *Minimum 3 órára bérelhető Egész nap
Kezelőszemélyzet 1 fő kezelő 1 fő jelmezes kezelő, tematikus kiegészítőkkel
Fotónyomtatás Korlátlan Korlátlan
Hátterek Nyomtatott háttér, zöld háttér 3D, tematikába illő hátterek, zöld háttér, nyomtatott háttér
Képek utólagos átadása Saját, jelszóval védett webalbumban Saját, jelszóval védett webalbumban.
„Szabadulószoba”  jelszókereső játék x A webalbum jelszava  egy bónusz játék keretében szerzhető meg a helyszínen.
Jelmezek, kiegészítők Buli kellékek Témába illeszkedő jelmezek, és kiegészítők
Szelfi automata Elegáns fa dobozos kivitel Témába illő, egyedi tervezésű géptest
Feliratozás Egy soros szöveg Logó, szöveg
Füstgép x Korlátlan használat
Buborékgép x Korlátlan használat
Kiszállási díj Budapesten kívül 70 Ft/km Ingyenes

Megrendelem!

Rendelésedet leadhatod az alábbi űrlap beküldésével, illetve telefonon vagy email-ben.

selfieland2020@gmail.com

+36 30 408 9025

    Leave a Reply