Selfieland Szelfigép blog Szelfigép esküvőre

Szelfigép esküvőreSzelfigép esküvőre, vagy bulira is bérelhető, azonban a legnagyobb népszerűségnek még mindig a násznép körében örvend, hogy ne csak a boldogító igenre emlékezzen a vendégsereg. Ha te is esküvői fotóbox bérlésén gondolkozol, akkor ebből a cikkből mindent megtudhatsz róla. Mi az a selfie gép című bejegyzésünkben az alapokat már megtárgyaltuk, ezért itt a tematikákat és egyéb tudnivalókat speciálisan a nagy nap fényében ismertetjük meg veletek.

Esküvői fotósok vagyunk

Ezt fontosnak tartjuk tisztázni, mivel kis csapatunk a Veled Szép esküvői fotós, videós, és dekoros családi vállalkozásunk által megörökített esküvők több éves tapasztalataira építve nyújtja legújabb, esküvői szelfigépes szolgáltatását.

Selfie automatánkat sem külföldről, készen vettük, hanem magunk raktuk össze, mivel a gyárilag beépített eszközök többsége alulmúlta az általunk támasztott színvonalat.

A gép külsejét asztalos ismerősünk készítette el, saját esküvői dekorációnkhoz illő vintage stílusban. Míg belül egy felső kategóriás Canon fényképező készít tűéles fotókat, addig a nyomtatásról egy ipari használatra tervezett fotónyomtató gondoskodik, így a papírkép elkészültére 15 másodpercnél soha nem kell majd többet várnotok.*
*Kivéve persze ha kifogy a papír, de ez túl gyakran nem fog előfordulni, mivel ez 700-as csomagban érkezik. 🙂

Szelfie gép esküvőre vintage stílusú fa dobozban

Miért tőlünk bérelj szelfigépet esküvődre?

Tematikus fotósarok csomagjainkat egy vidéki esküvőre tartva álmodtuk meg, felismerve azt a hiányosságot, hogy tematikus díszlet köré épített szolgáltatás egyszerűen nem létezik.

Szelfi gépeink ezért különleges kiegészítőket és egyedi tervezésű dekorációs elemeket kaptak. Személyes kedvencünk a Star Warsból ismert birodalmi lépegető (AT-ST), melynek fejrészében maga a selfie automata kapott helyet. Mivel nehezen megy rá a zakó, esküvőre nem feltétlenül ezt szoktuk ajánlani, mégis sokan kérik a lagzira, tehát a jelek szerint ez nem mindenkit zavar.

Az elmondottak után vessünk egy pillantást tematikáinkra…

Esküvői fotóbox tematikáink

Vintage – Elegáns selfiegép

Aki még nem látta a Kisasszonyok legújabb filmadaptációját, annak nagyon javasoljuk, hogy pótolja ezt a hiányosságot, mert vintage fotósarkunkat ennek díszletei közé tudnánk a leginkább elképzelni. A fotógép már önmagában is elegáns megjelenésű, natúr fából készült külsővel érkezik, amihez csak egy kevés, azonban kézzel készült, különlegesen élethű krepp papír virág dekorációt adunk fűszerezésül.

A díszletek közé tartozik még ezen kívül néhány régi pisztoly, kalap és más használati tárgyak. A vintage csomagot klasszikus, elegáns esküvőt tervező pároknak ajánljuk, akik nem feltétlenül szeretnének speciális témát választani. Ha azonban ti mégis egy kicsit több élményre vágytok, ismerjétek meg következő tematikánkat.

Harry Potter – Elvarázsolt fotóbox

Aki most házasodik, az még élénken emlékszik rá, ahogy sorban megjelentek a Harry Potter kötetei, majd kicsivel később a film epizódjai. Ahogy mi felnőttünk, úgy komolyodtak velünk együtt a történet hősei is. Mára már tudjuk, hogy ők is megtalálták a szerelmet, ahogyan ti is életetek egyik legmeghatározóbb pillanatára készültök. Hogy ezt az eseményt még varázslatosabbá tegyük, összeállítottunk nektek egy ebbe a témába illő csomagot, hogy ne csak a csokor repüljön. Fényképeiteken a Nimbus 2000* seprűn kívül, a varázsló- és boszorkánylét minden egyéb szükséges eleme megtalálható lesz.
*A könyv megjelenésekor még modernnek számító Nimbus 2000 seprűnk tavaly nyáron meghibásodott. Javítása helyett a legújabb, Nimbus 2600-as modellt szereztük be, így 2020-tól csomagunk csak ezt tartalmazza.

Ez a csomag egy békés varázsvilágba repít el titeket, de ha ez még mindig nem elég, akkor nyugodtan rántsatok fegyvert a vadnyugaton.

Esküvői szelfisarok Greenbox háttérrel – Végleges változat, választható háttérképpel

Star Wars – Szelfigép bevállalós esküvőkre!

Ha a vőlegényed Star Wars rajongó, vagy a menyasszonyod lenne Rey egy kis időre akkor ez a téma igazán nektek való lesz!

Star Wars tematikánk mind közül a legjobban kidolgozott díszletekkel érkezik, mivel még maga a Selfie automata is egy AT-ST típusú birodalmi lépegető páncéljában kapott helyet. A gép kezelője többnyire Jedinek öltözve segít a képek elkészítésében, de elérhetőségtől függően további, főleg Mandalorian karakterek is bevonhatóak. Hogy ne csak a sötét oldal domináljon, a fotókhoz egy TIE fighter szárnyai közé épített stúdiólámpa gondoskodik a megfelelő világításról. Mindez azonban nem lenne teljes ha nem tudnátok ti is megfogni néhány fegyver és sisak replikáját, így a selfiehez ezeket a kiegészítőket is biztosítjuk.

Szelfigép esküvőre, rendezvényre

Árak, szolgáltatások

Tematikus csomagjaink az Egész Napos Csomagban érhetőek el, egységes  245 000 forint-os áron.

Szelfigép esküvőre csomagjaink tartalmazzák:

+ Selfie automatánk használatát

+ Jelmezes kezelőszemélyzetet, beépített humorchippel

+ Fotóidat korlátlan számban kinyomtathatod

+ Illetve meg is oszthatod Facebookon vagy egyéb helyeken

+ Az elkészült képeket bármikor megnézheted a buli jelszóval védett webalbumában

+ Bármilyen díszlet, jelmez és kiegészítő közül válogathatsz korlátlanul

Ha további javaslataid vannak, vagy tapasztalataidat osztanád meg velünk, kérjük írd meg a bejegyzés alatti Hozzászólás mezőbe.

Szeretnél szelfigépet bérelni? Látogass el főoldalunkra és válassz tematikáink közül!

Leave a Reply