Esküvők

Hogy ne csak egy csoportkép legyen az ifjú párral.

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Your text

Your text

Esküvői szelfi gép bérlés

Szeretnéd, hogy ne csak a boldogító igenre emlékezzen a násznép. Ha te is esküvői szelfi gép bérlésén gondolkozol, akkor ebből a cikkből mindent megtudhatsz róla.


Miért minket válasszVőlegény-menyasszony-esküvői-szelfi-gép-300x200

Magyarországon csak mi kínálunk egyedi tervezésű, különleges csomagokat, amik már önmagukban is felejthetetlen élményt jelentenek. Minden egyes csomagunk egy-egy tematika köré épül, és tartalmazza a következőket:

Füstgép, hógép, buborékfújó gép közül választhattok, hogy a vidámság a levegőben is érezhető legyen.

Egyedi megjelenésű szelfi gép

Jelmezes kezelőszemélyzet

Korlátlan fotónyomtatás

Jelszóval védett webalbum, ahol bármikor megnézhetitek az elkészült képeket.

Jelszókereső játék a szabadulószobás feladványok rajongóinak

Viselhető jelmezek, amiket kézzel varrtunk, hogy minden igénynek megfeleljenek.

Tematikától függő egyéb kiegészítők (sétapálca, varázspálca, kalap, láthatatlanná tevő köpeny, revolver, stb.)

Különleges, témaazonos 3D hátterek, amiket szintén magunk építünk

Zöld háttér, amin bármilyen kép digitálisan megjeleníthető


Csomagjaink


Szelfi gépeink különböző tematikus díszletek köré építve érhetőek el, így ti Wild West, Star Wars lépegető, Varázsvilág, Party és Vintage csomagok közül válogathattok. Esküvőre leginkább az elegánsabb megjelenésű Vintage csomagot szoktuk ajánlani, azonban a Star Wars is nagy népszerűségnek örvend. Csomagjainkat ide kattintva nézhetitek meg.


Vintage szelfie gép esküvőre

Vintage - Elegáns szelfi gép


Aki még nem látta a Kisasszonyok legújabb filmadaptációját, annak nagyon javasoljuk, hogy pótolja ezt a hiányosságot, mert vintage fotósarkunkat ennek díszletei közé tudnánk a leginkább elképzelni. A fotógép már önmagában is elegáns megjelenésű, natúr fából készült külsővel érkezik, amihez csak egy kevés, azonban kézzel készült, különlegesen élethű krepp papír virág dekorációt adunk fűszerezésül.


A díszletek közé tartozik még ezen kívül néhány régi kard, két békebeli kalap, sétapálca és más használati tárgyak. A vintage csomagot klasszikus, elegáns esküvőt tervező pároknak ajánljuk, akik nem feltétlenül szeretnének speciális témát választani. Ha azonban ti mégis egy kicsit több élményre vágytok, ismerjétek meg következő tematikánkat.


Harry Potter – Elvarázsolt fotóbox

Merlin Szakálla Szelfigép sarok


Aki most házasodik, az még élénken emlékszik rá, ahogy sorban megjelentek a Harry Potter kötetei, majd kicsivel később a film epizódjai. Ahogy mi felnőttünk, úgy komolyodtak velünk együtt a történet hősei is. Mára már tudjuk, hogy ők is megtalálták a szerelmet, ahogyan ti is életetek egyik legmeghatározóbb pillanatára készültök. Hogy ezt az eseményt még varázslatosabbá tegyük, összeállítottunk nektek egy ebbe a témába illő csomagot, hogy ne csak a csokor repüljön. Fényképeiteken a Nimbus 2000* seprűn kívül, a varázsló- és boszorkánylét minden egyéb szükséges eleme megtalálható lesz.
*A könyv megjelenésekor még modernnek számító Nimbus 2000 seprűnk tavaly nyáron meghibásodott. Javítása helyett a legújabb, Nimbus 3500+ modellt szereztük be, így 2020-tól csomagunk csak ezt tartalmazza.


Ez a csomag egy békés varázsvilágba repít el titeket, de ha ez még mindig nem elég, akkor nyugodtan rántsatok fegyvert a vadnyugaton.


Wild West – Ahol nem csak a vaku sül el

Vadnyugati vonat selfie háttér


Vadnyugati filmekben is láthattunk már néhány esküvőt, de a helyi sheriff és néhány mindenre elszánt bandita gyakrabban feltűnnek bennük. A hátteret egy régi gőzös 3 méter széles kép adja, hogy mindenki elférjen a fotón. Ha Kanizsára megérkeztetek már, szálljatok vissza a vonatra, és tartsátok szorosan kéznél a pisztolyt, mert ebben a tematikában a legőrültebb dolgok is megtörténhetnek!


Ha van saját lovad, vagy mástól tudsz szerezni, és megoldható, hogy a helyszínen rajta legyen a fotókon vedd fel velünk a kapcsolatot. Elkötni nem ér, de ha legális és biztonságos módon megoldható a dolog, akkor mi 5% kedvezménnyel ismerjük el fáradozásaidat!


Egy ló nem elég? Váltsatok lépegetőre!


Star Wars – Szelfigép bevállalós esküvőkre

 A már lefestett lépegető szefli gép


Ha Star Wars rajongó a vőlegényed, vagy a menyasszonyod lenne Rey egy kis időre akkor ez a téma igazán nektek való lesz!


Star Wars tematikánk mind közül a legjobban kidolgozott díszletekkel érkezik, mivel még maga a Selfie automata is egy ATST típusú birodalmi lépegető páncéljában kapott helyet. A gép kezelője többnyire Jedinek öltözve segít a képek elkészítésében, de elérhetőségtől függően további, főleg Mandalorian karakterek is bevonhatóak. Hogy ne csak a sötét oldal domináljon, a fotókhoz egy TIE fighter szárnyai közé épített stúdiólámpa gondoskodik a megfelelő világításról. Mindez azonban nem lenne teljes ha nem tudnátok ti is megfogni néhány fegyver és sisak replikáját, így a selfiehez ezeket a kiegészítőket is biztosítjuk.